Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάρτι γενεθλίων στον «Punchinello» για όλο τον Οκτώβριο ΜΟΝΟ με 150 ευρώ!

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ 40 ΑΤΟΜΩΝ, ΜΕ 5 ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ, ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑ!!!
Ο Μιχάλης, ο Νίκος, η Μιλένα, ο Αντώνης, η Χριστίνα, η Σταυρούλα, η Μαρία, ο Άγγελος και ο Κυριάκος είναι λίγα μόνο από τα παιδάκια που επέλεξαν τον «Punchinello» για το πάρτι τους. Με τους πεντανόστιμους μπουφέδες, τις παραμυθένιες τούρτες, τον πολύχρωμο και γιορτινό στολισμό και το ατελείωτο παιχνίδι, οι μικροί φίλοι του «Punchinello»...
μένουν κατενθουσιασμένοι, ενώ με την εκπληκτική προσφορά των 150 ευρώ το πάρτι των 40 ατόμων και για το μήνα Οκτώβριο, ενθουσιασμένοι μένουν και οι γονείς! Γι' αυτό επιλέγουμε τον «Punchinello» και για τα πάρτι γενεθλίων... γιατί σκέφτεται μικρούς και μεγάλους, προσφέροντάς τους το καλύτερο στην καλύτερη τιμή! Δείτε τι περιλαμβάνει η προσφορά για τα παιδικά πάρτι:

Αξέχαστα παιδικά πάρτι, με τον χώρο του «Punchinello» στολισμένο κατάλληλα για την κάθε περίσταση και με έναν μπουφέ να περιέχει μενού 5 ειδών:

-Πίτσα ή καλτσονάκια 
-Τορτίγια αλλαντικών ή κρέπα 
-Κεφτεδάκι σουβλάκια ή κοτόπουλο σουβλάκια 
-Μακαρονοσαλάτα ή πίτα της αρεσκείας σας 
-Ντόνατς MIX ή σοκολατόπιτα 

Επιπλέον όλοι οι απολαυστικοί καφέδες και χυμοί σε συνδυασμό με τούρτα τεσσάρων κιλών σε διάφορες γεύσεις και σχέδια στην τιμή των 150€ για 40 άτομα.

Επίσης, τραγούδι γενεθλίων, κάρτα ευχών, προσωπικό πίνακα και πολλά παιχνίδια θα υπάρχουν στο παιδαγωγικό και δημιουργικό κομμάτι του παιδότοπου με την συνοδεία των παιδαγωγών!!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6983224701
6936523372
6975406599
Λ. Στρατού 33, Βέροια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ