Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H μαγική χρονιά του Ραφαήλ Μωραΐτη στο «Nota-Note» (ΑΦΙΕΡΩΜΑ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πριν από λίγα χρόνια, ένας νέος και αρκετά φιλόδοξος τραγουδιστής έκανε την εμφάνισή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας. Όμορφος, γοητευτικός, με σπουδαία σκηνική παρουσία και ερμηνευτικό ταλέντο, κατάφερε να αποσπάσει τις θετικές κριτικές του κοινού και σιγά σιγά να «χτίσει» μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Σπάνιος σαν χαρακτήρας και πάντα χαμογελαστός, διακρίνεται για τον ευγενικό του χαρακτήρα...
και το αυθόρμητο χιούμορ του. Ο λόγος φυσικά για τον λαϊκό τροβαδούρο Ραφαήλ Μωραΐτη, που αυτήν την περίοδο και για έναν ολόκληρο χειμώνα θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη στο καφέ μπαρ «Nota-Note» στην πλατεία της Εληάς. 
Στο πλευρό του θα βρίσκεται η πάντα λαμπερή Χριστίνα Γεωργιάδου και η εκρηκτική Έμιλη Λεβαντή. Το προσωπικό του σουξέ με τίτλο «Μαγκιά μου» σε Μουσική και Στίχους του Στέργιου Ρέππα, έχει γνωρίσει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία και απαριθμεί 15.000 κλικ στο YouTube. Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος από την ανταπόκριση του κόσμου και σε δηλώσεις τους, ευχαριστεί το κοινό της Βέροιας και όχι μόνο, για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό του. «Αυτό που συμβαίνει στο «Nota-Note» δεν περιγράφεται με λέξεις. 
Μόνο αν το ζήσεις, μπορείς να καταλάβεις το επίπεδο της διασκέδασης και τον χαμό που δημιουργείται από τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σ' αυτήν την ομάδα και ο φετινός χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα «ζεστός». Η Χριστίνα Γεωργιάδου και η Έμιλη Λεβαντή είναι δύο σπουδαίες τραγουδίστριες και πάνω απ' όλα με πολύ καλό χαρακτήρα. Η χημεία μεταξύ μας έδεσε από την πρώτη στιγμή και το αποτέλεσμα που βγαίνει σε κάθε LIVE είναι εντυπωσιακό. Θα ήταν παράληψή μου να μην αναφέρω τον Θέμη Γαγάκα, ένα παιδί γεμάτο ενέργεια και πάθος για αυτό που κάνει και τον αγαπημένο μου Γιάννη Σαρακατσάνο που η φωνή του σε ταξιδεύει σε ρυθμούς της απόλυτης καψούρας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σ' όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που γεμίζει το μαγαζί και να υποσχεθώ πως τα καλύτερα έρχονται στο «Nota-Note». Σας περιμένουμε όλους και όλες!» κατέληξε ο γνωστός ερμηνευτής. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ