Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Ψιψίκας στην εκπομπή τα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τηλεπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τα «Καρντασιανς», με κεντρικό παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο γνωστός Βεροιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Ψιψίκας. Ο ιδρυτής της εταιρίας Nanobionic που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, μίλησε για το συγκεκριμένο επιτυχημένο επιχειρηματικό του βήμα, το οποίο έχει να κάνει με «έξυπνα ρούχα», προϊόντα βασισµένα σε επιστημονικές µελέτες, τα οποία ενισχύουν τις αθλητικές...
και σωµατικές επιδόσεις, βελτιώνοντας 15 παράγοντες επιρροής όπως η µυϊκή δύναµη, η αντοχή, η µικροκυκλοφορία, n µείωση της κόπωσης, η µείωση του γαλακτικού οξέως, ενώ παραµένει προσηλωµένη στον τοµέα της έρευνας, όπου δαπανά πάνω από το 1 /4 των ετήσιων εσόδων της.
Οι αδελφοί Γιώργος και Ερµής Ψιψίκας, CEO και Managing Director αντίστοιχα της Nanobionic, έχουν διεξάγει σειρά µελετών σε συνεργασία µε κορυφαίους διεθνείς οργανισµούς (όπως το American College of Sports & Medicine, αλλά και η Ορθοβιοτονική και το Εθνικό Ιδρυµα Ερευνών) για να αναπτύξουν την πατέντα που έχει φέρει 11 διακρίσεις για τα προϊόντα τους, µεταξύ των οποίων αυτή στα Βραβεία Κούρος 2013 όπου απέσπασαν το Βραβείο Στέλιος Χατζηϊωάννου, συνοδευόµενο από μεγάλο χρηµατικό έπαθλο. 
Τα προϊόντα µε το σήµα Nanobionic παράγονται κατά βάση στην Ελλάδα και διατίθενται σε περισσότερες από 40 χώρες, µέσω online πωλήσεων. Η εταιρεία διαθέτει αντιπρόσωπο σε Μπαχρέιν και Μόντε Κάρλο, ενώ πρόσφατα υπέγραψε µια νέα μεγάλη συµφωνία στην Αμερινή. Οι αδελφοί Γιώργος και Ερµής Ψιψίκας, CEO και Managing Director αντίστοιχα της Nanobionic. προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα νέα επιχειρηματικά του βήματα και αναμένεται να κάνουν δυναµικό ντεµπούτο σε νέες αγορές, µέσω θυγατρικών εταιρειών. Εάν ευοδωθούν οι προσδοκίες, τα µεγέθη της Nanobionic, που στην πρώτη υπερδωδεκάµηνη χρήση εµφάνισε τεράστιο κύκλο εργασιών, θα λάβουν ισχυρή ώθηση. Αν και τα προϊόντα της Nanobionic γνωρίζουν µεγάλη ζήτηση και από εταιρείες του λιανεµπορίου, n εταιρεία δεν φαίνεται διατεθειµένη να «ρισκάρει» την επιστηµονικότητά τους και προς το παρόν έχει «παγώσει» τις σχετικές συζητήσεις. 
Οπως αναφέρει και ο ίδιος ο Γιώργος Ψιψίκας, n εταιρεία είναι αυστηρά επικεντρωµένη στον τοµέα του R&D ώστε να προσθέτει συνεχώς υπεραξία στα νέα προϊόντα και να τα θωρακίζει από αθέµιτες πρακτικές αναγραφής. Στην αγορά για παράδειγµα κυκλοφόρησαν βιοµαγνήτικά γιλέκα, τα οποία όµως καµία σχέση δεν έχουν µε την τεχνολογία που αναπτύσσει n Nanobionic, µε βάση την οποία ανακυκλώνεται η θερµική ενέργεια του σώµατος, η οποία απορροφάται και στη συνέχεια µέσω υπέρυθρων ακτίνων, βοηθά τον οργανισµό να βελτιώσει τις επιδόσεις του. To τµήµα R&D της εταιρείας δεν εφησυχάζει από την απήχηση που ήδη έχουν τα προϊόντα Νanobionic, αλλά, όπως επισημαίνει ο κ. Ψιψίκας, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, βελτιώνει τα υφάσµατα και αναζητά συνεχώς νέες εψαρµογές της τεχνολογίας. Σκοπός της εταιρείας εξάλλου είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας στην παγκόσµια αγορά, όπου, όπως προβλέπει, τα λεγόµενα «έξυπνα ρούχα» θα γίνουν τάση µέσα στην επόµενη δεκαετία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011, απασχολεί 6 µόνιµους υπάλληλους και σχεδόν 30 ειδικούς συνεργάτες. 

ΔΕΙΤΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ