Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οίκος ανοχής δίπλα στην εκκλησία στον Τρίλοφο - Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι!

«ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ»
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον Τρίλοφο Βέροιας, ανέδειξε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 26/10 ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Καραγιάννης. Αρχικά, απευθυνόμενος στους αρμόδιους αντιδημάρχους, ζήτησε πάση θυσία να στρωθούν χαλίκια, για να μπορούν τουλάχιστον να πηγαίνουν οι αγρότες στα χωράφια τους. Στη συνέχεια έθιξε το ζήτημα του οίκου ανοχής που λειτουργεί στο χωριό και τις αντιδράσεις των κατοίκων... καθώς, όπως υποστήριξε, το εν λόγω οίκημα απέχει μόλις 200 μέτρα από την εκκλησία του χωριού. Ο κ. Καραγιάννης, μετέφερε την απόφαση του τοπικού συμβουλίου Τριλόφου, σύμφωνα με την οποία οι κάτοικοι ζητούν την αύξηση της απόστασης του οίκου ανοχής, από την προβλεπόμενη απόσταση των 200 μέτρων, σε απόσταση 1000 μέτρων. 

Η απόφαση αυτή δε βρήκε σύμφωνη την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Βέροιας, που εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο υπέρ της εγκατάστασης εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων σε οίκημα της Τ.Κ. Τριλόφου, το οποίο θα απέχει τουλάχιστον διακόσια (200) μέτρα (η προβλεπόμενη από τον Ν. 2734/1999 απόσταση των διακοσίων μέτρων είναι επαρκής ) από ναούς σχολεία, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια,
πλατείες, παιδικές χαρές κ.λ.π. 
Η εισήγηση αυτή έγινε τελικά δεκτή και από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα στην αναφορά και μόνο του προβλήματος από τον κ.Καταγιάννη, δημιουργήθηκε ένα σούσουρο στην αίθουσα, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου να απευθύνεται στους συμβούλους λέγοντας: «Γιατί τέτοια συγκίνηση κύριοι μόλις ακούσατε το θέμα του κύριου Καραγιάννη;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ