http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η τραγουδίστρια των 700.000 κλικ έρχεται στο «Voice» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ - Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ VALENTINO ΕΧΕΙ «ΡΙΞΕΙ» ΤΟ YOUTUBE
Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα καλλιτεχνικά gossip της Βέροιας, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Έλενας Μπάση με το νέο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βέροιας «Voice» που ανοίγει σε λίγες ημέρες. Η όμορφη τραγουδίστρια, θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του σχήματος και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. 


Πηγές μέσα από το μαγαζί, μας ανέφεραν πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια, θα εντυπωσιάσει το κοινό της Βέροιας, γιατί εκτός από τη πληρωθική σκηνική της παρουσία, διαθέτει ένα σπάνιο ερμηνευτικό ταλέντο που όμοιό της δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην πόλη μας. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου. Μεταξύ αυτών ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Αντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης. Το αγαπημένο χόμπι της νεαρής τραγουδίστριας είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο κάνει γυμναστική ή διαβάζει λογοτεχνία. Οσο για τα αισθηματικά της; Δηλώνει ερωτευμένη, αλλά όταν τη ρωτήσαμε παραπάνω πράγματα, μας είπε: «Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη». 
Το παραδοσιακό τραγούδι remix «Να σ αγαπώ ήντα θελα» με υπογραφή Valentino, έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στο You Tube, καθώς ήδη μέσα σε λίγους μήνες απαριθμεί 700.000 κλικ. Η Έλενα Μπάση και ο Valentino πήραν στα χέρια τους το παραδοσιακό τραγούδι με τίτλο «Με κοτσάκια φανερώνω», ή αλλιώς «Να σ αγαπώ ήντα θελα» και τρέλαναν τους χρήστες του διαδικτύου. H διεύθυνση παραγωγής ανήκει στον Χριστόδουλο Σιγανό και η επιμέλεια παραγωγής στον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ την ενορχήστρωση επιμελήθηκαν και οι δύο μαζί. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:















ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ