Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρεμιέρα με ισοπαλία για τη Βέροια

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΣΤΟ... ΚΑΙ 2!
Με γκολ του Θωμά Ναζλίδη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον τελευταίο τραυματισμό του Μπαλάφα, η Βέροια παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, με τον Γεωργιάδη να βάζει τον Νάστο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Μαλόν στο δεξί και τον Μαγέβσκι σε ρόλο οργανωτή. Η ομάδα της Βέροιας είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου...
κατέγραψε επτά τελικές, απείλησε στο 25ο λεπτό με το άστοχο σουτ του Νάστου και πλησίασε στο γκολ με τον Μαγέβσκι στο 40', αλλά οι φιλοξενούμενοι έμελλε να σκοράρουν με τον Ακόστα στο 43', μετά από απόκρουση του Καντιμοίρη στο πλάγιο σουτ του Τσάβες. 
Η ομάδα των Ιωαννίνων οπισθοχώρησαν αρκετά για να κρατήσουν του 0-1 και έδειχνε να τα καταφέρνουν, με τη Βέροια να μη δημιουργεί ευκαιρίες στο τελευταίο ημίωρο. Ο Ναζλίδης όμως σκόραρε με κεφαλιά στο 92', κεφαλιά που πήρε από την άστοχη έξοδο του Βελλίδη σε φάουλ του Αμπντούν.

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Εντζενγκέλε, Νάστος, Όστοϊτς (61' Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87' Μάνος), Ναζλίδης, Μαγέβσκι (73' Τάτος), Αμπντούν.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μανιάς (81' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Ακόστα, Ίλιτς (66' Γιάκος), Στρούνα, Τσάβες (92' Κοζορώνης), Ναδάλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ