Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Καβάλα και Κύπρο οι αθλητές του «Α.Ο. Αλέξανδρου»

Οι αθλητές του «pistikos team» του «Α.Ο. Αλέξανδρου» το Σάββατο 20-6-2015 έδωσαν δυναμικό παρών στην Καβάλα στο «urban fighters 7» που διοργάνωσε ο Πρωταθλητής Πάρης Βασιλικός. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Θεοδοσιάδης Παναγιώτης κέρδισε τον Βούλγαρο αντίπαλο του με νοκ αουτ από τον πρώτο γύρο. Ο Θεοδωρίδης Λάμπρος κέρδισε στα σημεία ένα πολύ δυνατό αντίπαλο από την Καβάλα...

Ο βενιαμίν της αποστολής Παγούρας Ζήσης Αλέξανδρος ήρθε ισοπαλία και ο Κεχνιοσβίλι Στέλιος έπαιξε στο τουρνουά στα -74 κέρδισε στον ημιτελικό και έχασε στον τελικοί. Ο προπονητής της ομάδας κ. Γρηγόρης Πιστικός μας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία που είχαμε εδώ στην όμορφη Καβάλα.
Οι αθλητές μου βρίσκονται σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και για αυτό είδαμε πολύ δυνατές μάχες και είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους που ήρθανε από την Βέροια για να μας δουν να αγωνιζόμαστε».


Οι αθλητές του αναχώρησαν σήμερα Πέμπτη για Κύπρο στο τουρνουά που θα γίνει στην Μεγαλόνησο. Ποιο συγκεκριμένα αρχηγός της αποστολής είναι ο προπονητής του συλλόγου Πιστικός Γρηγόρης και μαζί του θα έχει τους εξής αθλητές: Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Θεοδωρίδης Λάμπρος, Θεοδωρίδης Νικόλας, Κεχνιοσβίλι Στέλιος, Λούγγος Πρόδρομος και από το team του Κονδυλάκη από την Θεσσαλονίκη θα είναι ο Ρεπάνης Βασίλης. Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ