Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα διοίκηση στο Φίλιππο - Η μεγάλη επιστροφή του Φύκατα

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Φίλιππο Βέροιας. Μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση και με την συμμετοχή όλων των τποκικών παραγόντων, αποφασίστηκε τελικά να μην υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των τμημάτων και όλοι να πορευτούν μαζί, προκειμένου ο Φίλιππος να βρεθεί και πάλι σε δρόμους επιτυχιών. Στο νέο σχήμα που ανέδειξαν οι εκλογές, συμπεριλαμβάνονται πολύ γνωστά ονόματα της τοπικής επιχειρηματικής και κοινωνικής σκηνής...
με αυτό του πρώην προέδρου Γιώργου Φύκατα να φιγουράρει. 

Πιο συγκεκριμένα το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελούν: Φύκατας Γιώργος, Αλεξιάδης Φώτης, Γεωργιάδης Γρηγόρης, Κορωνάς Αντώνης, Παπανώτας Νίκος, Σουβατζόγλου Πρόδρομος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Ψωμιάδου Κατερίνα, Καψάλης Χρήστος, Τσίλης Γρηγόρης. 

Αναπληρωματικά μέλη είναι: Μεταξάς Γιώργος, Φάκας Δημήτρης, Δελαντώνης Σωκράτης, Τάκης Γιώργος, Αποστολίδης Γρηγόρης, Χατζόγλου Γιώργος, Μπαλτατζής Νίκος, Λευκόπουλος Λεωνίδας. 

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρώην πρόεδρος Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο οποίος στην τοποθέτησή του τόνισε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός και ότι το κάθε τμήμα του συλλόγου, θα πρέπει να έχει την δική του ξεχωριστή επιτροπή. 

Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Φύκατας, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενωτικός και τόνισε πως όλες οι δυνάμεις μπορούν να ενωθούν και να βοηθήσουν αυτό το ιστορικό σωματείο. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του ότι ήρθε να ενώσει και όχι να χωρίσει. 

Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης δεσμεύτηκε να αναλάβει τις υποχρεώσεις που αφορούν την περίοδο της προεδρίας του και ότι θα είναι δίπλα στη νέα διοίκηση σε ότι χρειαστεί. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ