http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα» έρχεται στη Βέροια

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ - ΚΟΚΛΑΣ - ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ - ΙΩΑΝΝΟΥ
Ήταν αποφασισμένοι από την αρχή. Οι «Άνδρες έτοιμοι για όλα» έκαναν τη μεγάλη εμπορική επιτυχία του χειμώνα, αλλά δεν σταμάτησαν εδώ. Περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να χαρίσουν πολύ γέλιο μέσα από καταστάσεις οικείες και καθημερινές, με πρώτη στάση στο Κηποθέατρο Παπάγου.



Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν το έργο των Νεοζηλανδών... Stephen Sinclair και Anthony McCarten «Ladies Night» που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το 1987, το προσάρμοσαν στην ελληνική πραγματικότητα και παρέδωσαν μια απολαυστική κωμωδία που έσπασε ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα, που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με ένα πρωτότυπο τρόπο. 
Η απελπισία οδηγεί ένα καφετζή (Κώστας Κόκλας), ένα ταξιτζή (Τόνι Δημητρίου), ένα δημοτικό υπάλληλο (Γιάννη Τσιμιτσέλη), ένα φούρναρη (Κώστας Ευριπιώτη) και ένα σπουδαστή (Μάνος Ιωάννου) να γίνουν στρήπερ. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους. (Αντιστοίχως: Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου και Νίκη Λάμη). Άντρες έτοιμοι για όλα. 
Πέντε Ελληνάρες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε μια καινούργια διασκεδαστική παράσταση.

Στη Βέροια έρχονται την Κυριακή 12 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ