Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρελό ΓΕΛΙΟ: Ρεσιτάλ «Αλέφαντου» για την Eurovision

Γεια σου Νικόλα. Είδες χθες την Eurovision; Αν την είδα λέει; Φόρεσα τα καλά μου, φώναξα δυο φίλους, άντρακλες με μουστάκι και απολαύσαμε αυτό το τρομερό μουντιάλ του τραγουδιού. Θαύμασα το κορίτσι με τα μούσια. Αυτήν την πανέμορφη Κονσίτα (όξω φούστη από την παράγκα!!!) και ψήφισα και εγώ τηλεβόουτινγκ για να βγάλω τον τελικό νικητή. Ρε εσείς, τι πανηγυράκι αηδίας ήταν αυτό; Τι αδελφάτο των ιπποτών ήταν αυτό που γέμισε το στάδιο; Αίσχος και ντροπή. Κονσίτα σου λέει ο άλλος και εγώ απαντώ.
Ξύρισε το μούσι να μην σε λένε φούστη!
Χα, χα, χα. Έχεις κέφια σήμερα «Αλέφα». Την Ελληνική συμμετοχή πως την είδες; Πως να την δω ρε «δαιμόνιε»; Στείλαμε την Ελληνίδα μάνα των τριών παιδιών να μας εκπροσωπήσει; Μα είναι δυνατόν; Βάλε ένα μπουμπούκι στην θέση της να πετάξει λίγο μπούτι και να τρελάνουμε την Ευρώπη. Αυτή η Μαρία, Ελένη, Ρούλα, Δάφνη ή όπως την λένε, δεν έκανε για πουθενά. Μόλις 23 πόντους μάζεψε. Φαντάσου μέχρι και οι συμπατριώτες της οι Κύπριοι, 8αρι της δώσανε. Το τραγούδι ήταν μάπα. Πήγε να το παίξει Σελίν Ντιόν; Που πας κοπέλα μου; One last bread είναι το τραγούδι σου. Ζω για την Δευτέρα το μεσημέρι, που θα αποδωθούν ευθύνες από την Τατιάννα. Ήρθε η ώρα σου Κυριάκου! Βγάζεις χολή «Αλέφαντε». 

Ρε τράβα να δεις αν έρχομαι! Που βγάζω και χολή. Δευτεράτζα ήταν η κυρία! Ακούω τον Καπουτζίδη να λέει: Στο τραγούδι η Μαρία Έλενα Κυριακού. Και σκέφτομαι από μέσα μου. Στο πιάνο ο Yani. Αλήθεια γιατί δεν πήρε και το Βαρουφάκη μαζί της; Όλο και κανένα πόντο θα παίρναμε από τις Ευρωπαϊκές χώρες. Άλλωστε ο Βαρουφάκης είναι πολύ αγαπητός στις υπόλοιπες χώρες. Να σου πω όμως την αμαρτία μου, ζούσα για την στιγμή που θα βγαίναμε δεύτεροι πίσω από την Αυστραλία. Θα πήγαινε ο Τσίπρας στο Γιούρογκρουπ και θα έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή. Χα, χα, δίνεις ρεσιτάλ σήμερα! Γιατί ρε «δαιμόνιε», έχω άδικο; Κανονικά η μάνα έπρεπε να φοράει φόρεμα με κόκκινες γραμμές! Θα ταίριαζε με την ρητορική Τσίπρα. Πάντως να παραδεχτούμε την αλήθεια. Ακόμα και η Αυστραλία τα πάει καλύτερα από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και επειδή είδα ότι η Γερμανία πήρε μηδέν από όλες τις χώρες. Λοιπόν κύριοι της Ευρώπης, 
Όσες χώρες δεν ψήφισαν τη Γερμανία, αύριο το πρωί στο γιουρογκρουπ με τον πρωθυπουργό σας. Σας περιμένει ο Σόιμπλε γατάκια. Πάντως για αυτό που στεναχωριέμαι πραγματικά είναι ότι επί ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά, χάσαμε και τους μοναδικούς μας συμμάχους, τα αδέρφια μας τους Κύπριους. Αλλά τι να σας κάνω ρε Έλληνες; Και να σκεφτείτε οτι ο Σουηδός ήταν μπάρμαν στην Ρόδο. Μέσα απ' τα χέρια μας τον χάσαμε. Ντροπή! Εσύ «Αλέφαντε» τι ψήφισες; Α, εγώ έστειλα μήνυμα στoυς Ευρωπαίους. Αν τυχόν και δεν δώσετε δανεικά, εγώ θα ψηφίσω Ρωσία, να τους πήγε!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ