Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εν αναμονή της απόφασης για τη Βέροια

Η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι το θέμα που «καίει» αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους της Βέροιας. Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του Βορρά» περιμένουν να βγει πρώτα η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού η βαθμολογία έχει επικυρωθεί μέχρι την πέμπτη θέση και είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού. 
Μάλιστα, λένε ότι τα έχουν μπερδέψει όσοι έχουν καταθέσει σε βάρος του συλλόγου της Ημαθίας, ώστε να επικρατεί ένα μπάχαλο. Πάντως, αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ έχουν παγώσει τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα και θα τα τρέξουν εφόσον βγει η απόφαση για το μέλλον της. Ένα εξ' αυτών είναι οι αποχωρήσεις παικτών. Πολλά συμβόλαια λήγουν, αρκετοί έχουν ήδη αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και είναι πιθανόν οι περισσότεροι να μη γυρίσουν. Σίγουρος είναι ο Καλτσάς, που έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο στον Παναθηναϊκό, ενώ το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Μπεν, ο οποίος ήταν έτοιμος να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες, τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις της Βέροιας για τη φετινή σεζόν θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Παρασκευή (22/5). Εν συνεχεία, άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της νέας σεζόν και ελπίζουν μέχρι τότε να έχει βγει και η απόφαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ