Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψευτο-Βεροιώτης: Τι είπαν Χαλκίδης, Φωτιάδης και Καραπαναγιωτίδης;

Χθες το πρωί, βρέθηκα στο Επιμελητήριο της Ημαθίας προκειμένου να δω και εγώ από κοντά την ενημέρωση για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει η ρωσική πλευρά για το Ημαθιώτικο ροδάκινο. Την σχετική ενημέρωση έκανε ο Νο2 στην ιεραρχία της κρατικής Υπηρεσίας Φυτοϋγείας και Κτηνιατρικής της ρωσικής κυβέρνησης, κ. Αλεξέϊ Αλεξένγκο. Εκεί συνάντησα και τους κυρίους Φωτιάδη, Χαλκίδη και Καραπαναγιωτίδη να έχουν στήσει ένα μικρό πηγαδάκι και να τα λένε. Τι ειπώθηκε όμως; Και φυσικά, ο Ψευτο-Βεροιώτης «έστεισε αυτί» και σας παρουσιάζει τον μυστικό διάλογο:
Φωτιάδης: Φίλε Μιχάλη και φίλε Κώστα, ξέρετε τι πραγματικά αναπολώ;
Xαλκίδης: Τι ρε Ηλία;

Φωτιάδης: Να τότε το 2007 που ήμασταν όλοι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ημαθίας. Εγώ και ο Μιχάλης Βουλευτές και εσύ Κώστα μου Αντιπεριφερειάρχης. Τι ωραία χρόνια!
Kαραπαναγιωτίδης: Όντως, αλλά τώρα έχουμε 2015 Ηλία μου, πέρασαν τα χρόνια. Πλέον άλλοι είναι Βουλευτές και άλλος αντιπεριφερειάρχης.
Φωτιάδης: Τι να σου κάνω βρε Κώστα μου, φαγώθηκες να κατέβεις για δήμαρχος της Βέροιας. Δεν καθόσουν στην θέση σου, να ξανακατέβεις υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα. Βέβαιη εκλογή και χωρίς καν προεκλογικό αγώνα.
Xαλκίδης: Δεν έχει και άδικο ο Ηλίας, καλά τα λέει. Θα ήσουν για άλλα πέντε χρόνια αντιπεριφερειάρχης.
Kαραπαναγιωτίδης: Και οι δύο μου φαίνεται πως είστε μετά Χριστόν προφήτες. Πίστευα πως μπορώ να υπηρετήσω την τοπική αυτοδιοίκηση από άλλο μετερίζι. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έτσι είναι η πολιτική. Έχει νίκες και ήττες. Δόξα το Θεό, οι πολίτες της Βέροιας με τίμησαν δυο φορές και με εξέλεξαν Νομάρχη και Αντιπεριφερειάρχη.
Φωτιάδης: Πως τον βλέπετε τον Τσίπρα; Θα τα καταφέρει;
Xαλκίδης: Δεν ξέρω αν τα καταφέρει ή όχι, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελλάδα με την προηγούμενη κυβέρνηση είχε μπει σε μια σειρά, δημιούργησε πρωτογενές πλεόνασμα και είχε μια σταθερότητα. Τώρα δυστυχώς, από ότι βλέπω ακροβατούμε σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει.
Φωτιάδης: Εσύ θα ξαναγυρίσεις ενεργά στη Ν.Δ. Μιχάλη μου;
Xαλκίδης: Όπως είναι τώρα, μπα, με τίποτα. Άλλωστε ο πρόεδρος το 2012 έκανε τις επιλογές του. Εγώ πήρα το καπελάκι μου και έφυγα!!! Ας πορευτεί πλέον με αυτούς που είχε δίπλα του...
Kαραπαναγιωτίδης: Δηλαδή αν αλλάξει ηγεσία το κόμμα, θα ξαναβρεθείς στο προσκήνιο;
Xαλκίδης: Αυτό δεν το ξέρω, στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ.
Φωτιάδης: Αφήνεις δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο, ε;
Xαλκίδης: Γιατί όχι, εγώ έφυγα πρώτος και με ψηλά το κεφάλι, δεν έχασα ποτέ και από κανέναν. Οι Ημαθιώτες τέσσερις πρωτιές μου δώσανε!!!
Φωτιάδης: Αυτό ήταν σπόντα για κάποιον «σύντροφό» σου;
Xαλκίδης: Εγώ ποτέ μου δεν βγήκα δεύτερος σε εκλογές της Ημαθίας. Και ο νοών νοείτω...
Kαραπαναγιωτίδης: Πω, πω, ο Μιχάλης σήμερα σφάζει με το γάντι!!!

Η παραπάνω ανάρτηση είναι προϊόν σάτυρας από τον συγγραφέα και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ