Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«THE BABADOOK - Ο Μπαμπούλας»: Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ στο σινεμά της Νάουσας

ΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ
Ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει τη ανάσα από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, μας εισάγει σε μια μοναδικά αγχωτική και απόκοσμη ατμόσφαιρα. Η ταινία που έκανε πάταγο σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ ταινιών τρόμου και όχι μόνο, έρχεται σήμερα στο σινεμά της Νάουσας, με συστήματα ήχου και εικόνας τελευταίας τεχνολογίας και με το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα. ΔΕΙΤΕ:

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - THE BABADOOK
ΘΡΙΛΕΡ ΤΡΟΜΟΥ 

Κατάλληλη άνω των 15 ετών | 93'
Από 23 έως και 29 Απριλίου προβολές στις 9μμ.

Η μητέρα και ο μικρός της γιος είναι οι τραγικοί πρωταγωνιστές της εφιαλτικής εμπειρίας που προσφέρει το «The Babadook». Η τραγικότητα των χαρακτήρων διαφαίνεται από νωρίς, όταν πληροφορούμαστε ότι η γέννηση του γιου συνέπεσε με τον θάνατο του πατέρα του σε τροχαίο, την ώρα που μετέφερε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του παιδιού τους.
Από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της μάνας και του γιου είναι συνώνυμο του δράματος, αφού καθίσταται προφανές ότι η μητέρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ του χαμού του άντρα της, ενώ το συμβάν έχει αφήσει πασιφανή σημάδια και στον πιτσιρικά. Η προβληματική συμπεριφορά του, τόσο εντός του σπιτιού όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον, είναι το αποτέλεσμα του οδυνηρού συμβάντος, ενώ η τραγικότητα μεγεθύνεται από τη διαπίστωση ότι δεν έχει γιορτάσει μέχρι σήμερα τα γενέθλια του!



Στο κτίριο ΕΡΙΑ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6939294289

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ