Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από επιτυχία σε επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας

Με επιτυχίες ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά 2015 για τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας Αλεξοπούλου Ιωάννα και Παυλίδου Θένια. Με 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο 1ο Ενωσιακό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ε3, που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 28-29 Μαρτίου 2015 στη Βέροια και 3η θέση για την Παυλίδου στο 2 Ε3 στις 4-5 Απριλίου στην Αριδαία, οι αθλήτριες αγωνίσθηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία της ηλικίας τους και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η Παυλίδου συμμετείχε επίσης στα Πανελλαδικά στην Ξάνθη και στην Θες/νίκη με εξαιρετικές παρουσίες. Στο 1 Ε3 που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντ/ρισης Βέροιας στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ στο Μακροχώρι συμμετείχαν αθλητές τριες από δεκαέξι σωματεία αντ/ρισης της Γ΄Ενωσης Κ.Δ. Μακεδονίας. Από τον Όμιλο συμμετείχαν εκτός από τις Αλεξοπούλου και Παυλίδου, η Μυλωνά Νίνα και Παπαθανασίου Μαρία, στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών. 
Ενώ στην κατηγορία των 12 ετών έλαβαν μέρος για πρώτη φορά η Γιαννακοβίτου Εμμανουέλλα, Παπαδοπούλου Κων/να, Μυλωνά Μαρία Αθηνά και Σαρηγιαννίδου Στέλλα, όπως επίσης στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών η Στουγιαννοπούλου Βασιλική, με ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Ο Όμιλος και οι προπονήτριες του συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες για την άριστη παρουσία τους. Την Κυριακή 19 Απριλίου ο Όμιλος διοργάνωσε με εντολή της Γ΄Ενωσης το 1ο Προπαιδικό πρωτάθλημα τένις, για αγόρια κορίτσια κάτω των δέκα ετών. Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα της Ελληνικής και Διεθνούς Ομοσπονδίας, εκατό σχεδόν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία της Κ.Δ. Μακεδονίας, αγωνίσθηκαν όλοι με όλους σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που σκοπό έχει να μην υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτές τις μικρές ηλικίες , αλλά να μένει μόνο η χαρά της συμμετοχής. 
Ο Όμιλος ανταποκρίθηκε όπως πάντα με τον καλύτερο τρόπο στη διοργάνωση αυτή και φρόντισε να επιβραβεύσει όλους τους αθλητές με ένα χρυσό μετάλλιο. Τον Μάιο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας θα διοργανώσει το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις επιπέδου Ε2 , με εντολή της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και της Γ΄Ενωσης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι καλύτεροι βαθμολογικά αθλητές/ τριες κάτω των 14 ετών από όλη την Ελλάδα, σε κλειστά ταμπλό των 32 ατόμων τόσο στα προκριματικά όσο και στο κυρίως ταμπλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ