Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η φτώχεια στηρίζει το ταλέντο, αλλά και εκείνοι που το αγαπούν!

400.000 ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Σε συνέχεια του ρεπορτάζ από τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ακαδημιών Στρουμνιτσας και ΠΑΟΚ Βέροιας μεγάλη εντύπωση έκανε σε όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο φιλοξενούμενοι, η νοοτροπία και ταλέντο των υπευθύνων από τα Σκόπια. Σε μια περιοχή όπου η λιτή ζωή των ανθρώπων, απόρροια της φτωχειας - αναπτύσσει το ταλέντο το οποίο είναι πλούσιο, οι άνθρωποι του Δήμου μαζί με την ομοσπονδία και την πρωτοβουλία του επωνύμου ιδιώτη...
βάζουν τις βάσεις ώστε στα επόμενα χρόνια ποδοσφαιριστές από τα Σκόπια να μπορούν να συναγωνιστουν τα αστέρια της άλλοτε κραταιάς Γιουγκοσλαβιας.  Το γήπεδο που εγκαινιαστηκε με το διεθνές φιλικό παιχνίδι των δύο ακαδημιών κόστισε για τον Δήμο 300.000 € (η υποδομή του) και 100.000 € ο πλαστικός τάπητας, τον οποίο πλήρωσε η ομοσπονδία. Στο συνολικό project ο άσος της Λατσιο, της Γαλατα και από την νέα χρονιά της Τζενοα Παντεφ θα ρίξει ζεστό χρήμα για αλλά 3 γήπεδα ώστε να γίνει ένα αξιοζηλευτο κέντρο όπου τα ταλέντα θα αξιοποιηθούν στο απόλυτο. Απίστευτο ταλέντο και μόνο... χωρίς υποστήριξη, χωρίς μέσα. Το μεγαλύτερο εμποδιο των γειτόνων μας είναι η ελειψη ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Όμως οι σκαουτερ μεγάλων ομάδων εντόπισαν το πρόβλημα και σύντομα θα αναγκασθουν να βρουν λύση. 
Ένας άλλος παράγοντας που έκανε εντύπωση στους Έλληνες συνοδούς ήταν όταν στο τέλος σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο 5 -6 προπονητές και εκπρόσωποι του Δήμου παρέστησαν στην δεξίωση που έγινε τιμώντας κυρίως τον ΠΑΟΚ και ότι εκπροσωπεί μια ακαδημία από το δίκτυο του. Στα εγκαίνια ήταν τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο με νοσηλευτές και με φιλάθλους που χειροκροτησαν την ομάδα του Σταύρου Κωστογλιδη. Τέλος η ομάδα της Βέροιας ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά στο τέλος οι Σκοπιανοι υπεύθυνοι ζήτουσαν πληροφορίες για τον τρόπο δουλειάς, τις ηλικίες των Βεροιωτων αφού τους έκανε εντύπωση η δύναμη και τα τρεξίματα των φιλοξενουμενων. Λογικό οι απαντήσεις δόθηκαν από τους Καρύδα - Κωστογλιδη αφήνοντας ικανοποιημενους τους ανθρώπους της Στρουμνιτσας. 
Για την ιστορία να υπενθυμισουμε την Τετάρτη 15 Απριλίου σε δίεθνες φιλικό η ακαδημία του ΠΑΟΚ από την Βέροια νίκησε 1-4 στην Στρουμνιτσα την μικτή ακαδημιών από τα Σκόπια (οι περισσότεροι παίκτες ήταν από αυτή του Παντεφ) παίζοντας ποδόσφαιρο με αυτοματισμούς και συνδιασμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ