Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Ελεύθερος Σκοπευτής» στο σινεμά της Νάουσας

Ο «ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Η ιστορία του Κρις Κάιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), του πιο φονικού ελεύθερου σκοπευτή στην στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ, έρχεται αυτή την εβδομάδα στο σινεμά της Νάουσας. Πάντα με το φθηνότερο εισιτήριο στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ 5 ευρώ, απολαμβάνουμε ταινίες Α' προβολής στην ανακαινισμένη και υπερσύγχρονη κινηματογραφική αίθουσα του κτιρίου «ΕΡΙΑ». ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

Για τους μικρούς του φίλους, το σινεμά της Νάουσας, συνεχίζει για αυτό το Σαββατοκύριακο την προβολή του αγαπημένου τους «Μπομπ Σφουγγαράκη»
Στο κτίριο ΕΡΙΑ 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6939294289

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ - AMERICAN SNIPER
Βιογραφική ταινία
Κατάλληλη άνω των 15 ετών (134')
Από 5 έως και 11 Μαρτίου προβολές στις 9μμ.

Το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό στέλνει τον Κρις Κάιλ στο Ιράκ με μία μόνο αποστολή: να προστατεύσει τους συμπατριώτες και συμπολεμιστές του. Η σκοπευτική του δεινότητα σώζει αμέτρητες ζωές στο πεδίο μάχης και μετά από πολλά θαρραλέα κατορθώματα, κερδίζει τον τίτλο του “Θρύλου”. Η φήμη του όμως, εξαπλώνεται μέχρι το εχθρικό στρατόπεδο, καθιστώντας τον πρωταρχικό τους στόχο. Την ίδια στιγμή, δίνει μία εξίσου δύσκολη μάχη στην προσπάθεια του να είναι καλός σύζυγος και πατέρας από την άλλη μεριά του κόσμου. 
Παρά τον κίνδυνο και το τίμημα της απόστασης από την οικογένεια του, ο Κρις εκτελεί το καθήκον του στο Ιράκ, συμμετέχοντας σε τέσσερις στρατιωτικές αποστολές, κάνοντας πράξη το σύνθημα του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, να “μην αφήνει κανένα στρατιώτη πίσω”. Δυστυχώς για τον ίδιο, επιστρέφοντας στη σύζυγο του (Σιένα Μίλερ) και τα παιδιά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αφήσει τον πόλεμο πίσω του. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (MILLION DOLLAR BABY, GRAN TORINO, J. EDGAR), ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ βασίζεται στην ομώνυμη αυτοβιογραφία του Κρις Κάιλ. Το βιβλίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ, μένοντας για 18 εβδομάδες στη λίστα των bestseller των New York Times και 13 από αυτές στην κορυφή.



ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ 3D(ΜΕΤΑΓΛ)
THE SPONGEBOB MOVIE: SPONGE OUT OF WATER 3D (GR)

-Σάββατο 7 Μαρτίου προβολή στις 18:00
-Κυριακή 1 και 8 Μαρτιού προβολές 12:00 και 18:00

Το 2015, ο αγαπημένος υποβρύχιος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει. Ο πάντα αισιόδοξος και ουτοπικά ευτυχισμένος, Μπομπ Σφουγγαράκης, μαζί με την παρέα του (ο Πάτρικ, ο κύριος Καβούρης, o Πλαγκτόν, ο Γκάρι το σαλιγκάρι), που σαρώνουν τηλεοπτικά, έρχονται για να μας διασκεδάσουν και κινηματογραφικά, στη δεύτερη τους ταινία, με τις νέες περιπέτειές τους στο Βυθό του Μπικίνι.
Με τη γνωστή τρέλα που χαρακτηρίζει τους ήρωες, ξεκαρδιστικές ατάκες που γίνονται σλόγκαν, υπέροχα χρώματα, σουρεαλιστικές καταστάσεις και cameo γνωστών ηθοποιών, η νέα ταινία αναμένεται με ανυπομονησία. Ετοιμαστείτε για γέλιο από τη γνωστή παλιοπαρέα και «πάρτε ένα ψάρι και πάμε κοντά να δούμε έναν σπόγγο μέσ’ τα νερά που ζει στη θάλασσα σε ανανά...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ