Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας

Αποδίδοντας με εμπειρία και ψυχραιμία, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η νίκη με 3-0 σετ ήρθε φυσιολογικά και αποδίδει επακριβώς την διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων. Ολα τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας έπιασαν πολύ καλή απόδοση και δίκαια απέσπασαν τα χειροκροτήματα. Τα σετ (25-19,25-21 και 25-19). Από την ομάδα της Βέροιας ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Τσιάμη Φρειδερίκη, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Παναγιώτα και Μοσχά Παναγιώτα. 
Με το παιχνίδι αυτό τελείωσε η πρώτη φάση των αγώνων – δύο (2) όμιλοι των επτά (7) ομάδων, όπου η ομάδα του Ποσειδώνα κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Ακολουθούν τα play off τα οποία ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου – η ομάδα της Βέροιας επισκέπτεται την Καστοριά και αγωνίζεται με την τοπική ομάδα - και συμμετέχουν πλέον του Ποσειδώνα Βέροιας, οι ομάδες των Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αρχέλαου Κατερίνης και ΑΠ Καστοριάς. Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια των play off, ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσιάμη Φρίντα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Μοσχά Παναγιώτα, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισάβετ, Κρομύδα Κατερίνα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Κυριαζάκη Λίλα και Παπαγιάννη Αλεξάνδρα


Βαθμολογία Β ΟΜΙΛΟΣ – 12η αγωνιστική (01.03.2015)ΤΕΛΙΚΗΟΜΙΛΩΝ
Θέση
Σύλλογος
Βαθμοί 
1
ΑΣΠΟΣΕΙΔΩΝΒΕΡΟΙΑΣ
34
2
ΑΠΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
22
3
ΓΣΚΟΖΑΝΗΣ
21
4
ΕΓΣΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣΝΑΟΥΣΑΣ
18
5
ΓΣΓΡΕΒΕΝΩΝ
13
6
ΑΡΙΩΝΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
9
7
ΙΚΑΡΟΣΕΔΕΣΣΑΣ
9

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ