Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τέλος εποχής» για το Φίλιππο - Παραιτείται ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη διοίκηση του Φιλίππου ανακοίνωσε πριν από λίγο σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης. Μετά από 8 χρόνια στην προεδρία του Φιλίππου και έπειτα από ώριμη σκέψη, αποχωρεί από το σωματείο το καλοκαίρι, αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν όλων των τμημάτων. Φανερά συγκινημένος, καθώς όπως είπε ο Φίλιππος αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή του, αφού έκανε έναν μικρό απολογισμό, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του...

«Το καλοκαίρι του '14, η ανακοίνωση της συνέχισής μου στο Φίλιππο ήταν μια ιστορική στιγμή, καθώς σε περίπτωση που δε συνέχιζα, δε θα μπορούσα να φανταστώ ποια θα ήταν η επόμενη ημέρα για το σύλλογο. Κράτησα στις πλάτες μου το σωματείο, πράγμα το οποίο με έφθειρε... Ήταν μεγάλο βάρος κάθε εβδομάδα να παλεύω για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου με δυο δυνατά τμήματα και ελάχιστη βοήθεια. Αποφάσισα λοιπόν, το καλοκαίρι και μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν όλων των τμημάτων, να αποχωρήσω από την προεδρία και τη διοίκηση του Φιλίππου. Οκτώ χρόνια είναι πολλά, το βάρος ήταν μεγάλο και η φθορά και η κούραση με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Ο σύλλογος είναι μεγάλος και το τίμημα δε σηκώνεται από έναν άνθρωπο... Έχω δώσει πολλά... Οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί και ποτέ δεν έκανα πράγματα από αγγαρεία. Λειτουργούσα χωρίς σκοπιμότητα, με πράξεις που μόνο καλό θα έκαναν στο Φίλιππο. Είναι δύσκολη και συγκινητική στιγμή αλλά δυστυχώς αυτή είναι η απόφασή μου...»
Σχετικά με την οικονομική κατάσταση του σωματείου  «Παραδίδω μια κατάσταση αξιοζήλευτη, παρθένα, χωρίς προβλήματα, έτσι ώστε όποιος αναλάβει, θα ξεκινήσει το έργο του από το μηδέν και όχι από το μείον. Δεν ζημίωσα το σωματείο και δε θα το ζημιώσω και τώρα που φεύγω, ούτε με 1 ευρώ. Έχω δώσει πολλά στο Φίλιππο και μόνο τον εαυτό μου ζημίωσα».

Σχετικά με τη «διαδοχή» του
«Με την ανακοίνωση της αποχώρησής μου προετοιμάζεται και το έδαφος να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να συνεχίσουν. Εύχομαι να βρεθούν κάποιοι που να κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά από εμένα. Η ελάχιστη στήριξη που είχα, έχει να κάνει με τον εφησυχασμό του ότι υπάρχει κάποιος... Όταν όμως αυτός ο κάποιος πάψει να υπάρχει, θα βρεθούν. Από την πλευρά μου είμαι ικανοποιημένος, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα βοηθήσω όπου μπορώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου».

Ο στόχος για μπάσκετ και χάντμπολ παραμένει - Στηρίζουμε όλοι την προσπάθεια
«Στόχος είναι καθαρά η παραμονή του μπάσκετ στην Α2 και του χάντμπολ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να βγει στην Ευρώπη. Έτσι θα δελεάσουμε και κάποιους να συνεχίσουν την προσπάθεια. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος, ειδικά στον αγώνα μπάσκετ του Σαββάτου. Η Α2 είναι μεγάλη προίκα...»

Τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του αυτά τα χρόνια και τον κόσμο που στηρίζει το Φίλιππο.
«Ευχαριστώ τους προπονητές του μπάσκετ, περάσαμε μαζί λύπες και χαρές, τον Ηλία Λαζό που ήταν δίπλα μου, τους Τζουβάρα και Χατζηπαρασίδη του χάντμπολ, όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και φυσικά τον κόσμο που από την Γ' Εθνική με ένα γήπεδο μόνο συγγενείς και φίλους, καταφέραμε να το γεμίσουμε πολλές φορές. 
Ενθαρρυντικό ήταν και ότι τόσα χρόνια σαν πρόεδρος δεν έχω ακούσει κάτι κακό για το πρόσωπό μου, τόσο από τον κόσμο όσο και από τα μέσα ενημέρωσης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ