Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αφοι Τρανίδη»: Η ποιότητα και η εγγύηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα!

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ιδρύθηκε το 1955 από τον Άγγελο Τρανίδη, με μεγάλο μεράκι και αγάπη για το ρολόι και το κόσμημα. Η εντιμότητα και η συνέπεια, οδήγησαν την επιχείρηση σε συνεχή άνοδο και το 1983 τη σκυτάλη της ανέλαβαν οι γιοί του Άγγελου Τρανίδη Μανώλης και Μιχάλης Τρανίδης με τις ίδιες αρχές. Σήμερα και με την τρίτη γενιά πλέον να συμμετέχει ενεργά στην λειτουργία της, περνά στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις νέες σύγχρονες τάσεις της αγοράς ελπίζοντας στην σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Αφων Τρανίδη www.the-jewellery.gr θα βρείτε κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς. ΔΕΙΤΕ:

Βρες εύκολα και άνετα το κόσμημα ή το ρολόι που σου αρέσει σε πολύ χαμηλές τιμές και συνεχείς προσφορές, στο ηλεκτρονικό κατάστημα the-jewellery.gr. Δώρα για το εαυτό μας ή για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σταυροί βάπτισης, βέρες γάμου και μια απίστευτη ποικιλία από γυναικεία και ανδρικά ρολόγια, από τις μεγαλύτερες εταιρίες, με την υπογραφή ποιότητας της «the-jewellery.gr».

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ