KATΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣΗ Σοφία Υφαντίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, «καρφώνει» τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α. Θεόφιλο Κορωνά για το πρόβλημα θέρμανσης που επικρατεί στην αίθουσα βαρών του Δ.Α.Κ Βικέλας. Με αρκετά ειρωνική διάθεση, όπως αναφέρει και η ίδια, δημοσιοποιεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προετοιμασία της και τονίζει πως η προπόνηση γίνεται σε μόλις 10 Βαθμούς Κελσίου. Δείτε αναλυτικά την δήλωσή της:
«Ευχαριστούμε πολύ το πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α Βεροιας, για την αμμεση ανταπόκριση του, στην λύση του θέματος θέρμανσης της αίθουσας βαρών στο Δ.Α.Κ Βικέλας. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η προπόνηση γίνεται «κανονικότατα» και ας έχει μέσα στην αίθουσα μόλις 10 βαθμούς. Τι και αν δεν εχουν προλάβει ακόμα να κρυώσουν οι σόλες των παπουτσιών του, απο τότε που ηταν ενεργός αθλητής... Και εις ανώτερα...(πρόκειται για καθαρότατη ειρωνία)»
Και για να δείξει το μέγεθος της αίθουσας, ανέβασε και τη φωτογραφία από την υπόλοιπη αίθουσα.
Είναι πραγματικά κρίμα, μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έχει εκπροσωπήσει την πόλη μας επάξια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα με Ολυμπιακό ρεκόρ, να προπονείται σε τέτοιες άθλιες συνθήκες!!!




