Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα 0-2 από τον Ολυμπιακό - με 9 παίκτες η Βέροια!!!

Με την Βέροια να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες, τα γκολ των Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87'), έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη και την ευκαιρία να αποσπαστεί με +5 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Oι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, οι δύο ομάδες είχαν εκ προοιμίου δυσχερές έργο σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα πράγματα για την Βέροια έγιναν πιο ζόρικα μετά την αποβολή του Μπαλάφα στο 12ο λεπτό.
Ωστόσο μέχρι το 71' παρέμενε το 0-0, όμως σε εκείνο το λεπτό ο Μήτρογλου σκόραρε για το 0-1. Ο Μπατιόν αποβλήθηκε στο 76' και ο Ντοσεβί στο 87' έκανε το τελικό 0-2.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (ΕΠΣ Αργολίδας)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης (ΕΠΣ Λασιθίου), Νικόλαος Γεωργαράκος (ΕΠΣ Αθηνών)

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' λ.τ. Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ