Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Οι Γαμπροί της Ευτυχίας« και «Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ» στο σινεμά της Νάουσας

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ!!!
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας αγαπάει το σινεμά και μας προσφέρει ταινίες Α' προβολής, στην υπερσύγχρονη, ανακαινισμένη αίθουσα του κτιρίου «ΕΡΙΑ», με εικόνα και ήχο κορυφαίας ποιότητας και με το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα! Αυτή την εβδομάδα εξασφάλισε για εμάς την πιο ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς, γεμάτη σπαρταριστές ατάκες και την γεμάτη περιπέτεια και αγωνιώδη προσμονή ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Τίνκερμπελ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:




ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Από 29 Ιανουαρίου έως και 4 Φεβρουαρίου στις 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 5€

Ο Βαγγέλης (Κώστας Αποστολάκης) είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα (Μπέσυ Μάλφα). Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία (Χρύσα Ρώπα). Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σε έναν συνεργάτη του, τον Μένη (Κώστας Ευρυπιώτης). Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την θυσία.
Κι ενώ το… προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης (Γιάννης Τσιμιτσέλης).
Η ταινία αποτελεί μια σύγχρονη και διαφορετική εκδοχή της κλασσικής ταινίας που όλοι αγαπήσαμε.






Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
Από 29 Ιανουαρίου έως και 4 Φεβρουαρίου προβολές 18:00
Κυριακή 1 Φεβρουαρίου προβολές 12:00 και 18:00
Τιμή εισιτηρίου: 5€

Η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως το Τέρας του Ποτέ. Ενώ η Τινκ και οι υπόλοιπες νεράιδες δεν είναι και πολύ σίγουρες ότι η καινούρια αυτή προσθήκη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους.

Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες της φίλες.





niff.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ