Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Δια Τυρός και Βουτύρου»: Πατροπαράδοτα αλλαντικά για πραγματικούς μερακλήδες...

Το κατάστημα «Δια Τυρός και Βουτύρου» επιμένει παραδοσιακά και ποιοτικά, με γεύσεις που κοντεύαμε να ξεχάσουμε. Κρύβει στα ψυγεία του γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής. Τυριά και αλλαντικά με τόσο αληθινή γεύση που από μόνα τους αποτελούν την ιδανική πρόταση για τους πιο μερακλίδικους μεζέδες. Δοκιμάστε τα τοπικά αλλαντικά με μοσχάρι, όπως καπνιστό μοσχάρι, καβουρμά μοσχαρίσιο, σαλαμάκι μοσχαρίσιο με φινόκιο, λουκάνικο μοσχαρίσιο αλλά και παστράμι μοσχάρι ψητό με επικάλυψη ποικιλίας πιπεριών. Σας άνοιξε η όρεξη για μεζέ; Έχει και συνέχεια!
Παστουρμάς παραδοσιακός και παστουρμάς καμήλας, λουκάνικο με αρνί και φέτα (το γνωστό βλάχικο) αλλά και ελληνικό προσούτο! Χαρακτηριστικό τους η έντονη και ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα των μυρωδικών της ανατολής, αποτελούν ιδανικό συνοδευτικό για ούζο, τσίπουρο και κρασί.
Και από αυτά θα βρούμε στο «Δια Τυρός και Βουτύρου», ντόπια κρασιά και τσίπουρα με ή χωρίς γλυκάνισο, για να συνοδεύουν τέλεια τα εκλεκτά του εδέσματα. Τελικά ο μεζές συνοδεύει το ποτό ή το ποτό το μεζέ; Τι σημασία έχει; Στο «Δια Τυρός και Βουτύρου» απλά βρίσκουμε την αφορμή να τα απολαύσουμε και τα δυο!!!

Φυσικά δοκιμάστε τον παστουρμά και τον καβουρμά να τον μαγειρέψετε με αυγά ή σαγανάκι... εύκολο και ιδιαίτερο!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ