Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βιλλυ Ραζη: «Το LIVE στο «Rainbow» θα σας μείνει αξέχαστο»

Είναι το event που αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου. Αυτήν την Κυριακή το μπαρ «Rainbow» στον Λουτρό Ημαθίας, θα μας παρουσιάσει ένα γνήσιο λαΐκό πρόγραμμα, με την συμμετοχή της εκρηκτικής τραγουδίστριας Βίλλυ Ραζή. Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια, η οποία θεωρείται αυτήν την στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την πορεία της πριν από 5 χρονια στο «FIX LIVE», όπου συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Νίκο Ζωϊδάκη ενώ ακολούθησαν και νέες σπουδαίες συνεργασίες με τον Ανδρέα Στάμο, την Χριστίνα Κολέτσα, τον Χάρη Βαρθακούρη, τον Στέλιο Διονυσίου και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, εμφανίζεται στα «Mamounia Live» της συμπρωτεύουσας, με την Φανή Δρακοπούλου, τον Χρήστο Κυπριανίδη και τον Σάκη Βέρρο και έχει καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα τόσο με το ερμηνευτικό της ταλέντο, όσο και με την πληθωρική της σκηνική παρουσία. Μάλιστα, έχει περάσει και από την πόλη της Βέροιας καθώς για ένα ολόκληρο χρόνο δούλεψε μαζί με τον Στέργιο Ρέππα και τον Δημήτρη Καραδήμο στο «Aρχοντικό live». H ίδια σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο «Βεροιώτη» τόνισε τα εξής: 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που την Κυριακή το βράδυ θα εμφανιστώ στο «Rainbow» στο Λουτρό Ημαθίας. Και εγώ και οι συνεργάτες μου, θα προσπαθήσουμε να σας μεταδώσουμε την θετική μας ενέργεια και να απογειώσουμε το κέφι εκτός ορίων. Σας προσκαλώ να ακούσετε και το νέο μου τραγούδι με τίτλο "Στα όριά μου", σε στίχους του Στέργιου Ρέππα και μουσική του Σάκη Βέρρρου, δυο εξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών από τη Βέροια, που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτό το κομμάτι. Πραγματικά, το LIVE στο «Rainbow» θα σας μείνει αξέχαστο.»

Ακούστε το!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ