Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβλήθηκε η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τη Γέφυρα Κούσιου

ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΔΩΡΗΤΗΣ - ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ 
Ο δικηγόρος του δωρητή κ. Κούσιου, κ. Στέργιος Καπράρας, καθώς και ο πληρεξούσιός του κ. Πέτρος Κουτόβας παραβρέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου είχε προγραμματιστεί η συζήτηση του θέματος της Γέφυρας Κούσιου και η συνέχιση του έργου με νέα μελέτη. Με ιδιόχειρη επιστολή του ο κ. Κούσιος με σημερινή ημερομηνία, δήλωσε, μέσω του δικηγόρου του, την πλήρη αντίθεσή του σε νέα μελέτη, ενώ επιμένει στην αρχική και να προχωρήσει το έργο έτσι, ώστε να μην χαθεί και άλλος χρόνος. Τα νέα δεδομένα όπως ήταν αναμενόμενο...

άλλαξαν τα σχέδια του δημοτικού συμβουλίου, που με πρόταση του Δημάρχου αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του για την επόμενη συνεδρίαση. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπράρας, που έρχεται σε καθημερινή επαφή με τον κ. Κούσιο, ένα μεγάλο γιατί τον βασανίζει και δε φεύγει, καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί το μυαλό του, μυαλό ενός 80χρονου, πως οι αμέλειες τόσων ετών έφτασαν σε αυτό το σημείο το έργο, να καλείται η δημοτική αρχή έπειτα από 4ετή μελέτη να  αποφασίσει για νέα. «Δεν πείθεται ο κ. Κούσιος ότι υπάρχει αναγκαιότητα μεταβολής της μελέτης και η βούλησή του είναι να παραμείνει η αρχική πρόταση και να υλοποιηθεί το έργο έτσι».

Ωστόσο ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως το θέμα θα λυθεί μέχρι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ