Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στρώστε νηστίσιμο τραπέζι με τις συνταγές της Βεροιώτισσας συγγραφέως Χριστίνας Σινώλα-Καφετζή

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ 10 ΝΕΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πρόκειται για μια συλλογή από νηστίσιμες συνταγές, με παραδοσιακά υλικά αλλά μαγειρεμένα με τρόπο διαφορετικό, ώστε να δώσουν μια άλλη θρεπτική αλλά και νόστιμη συνταγή. Στο βιβλίο υπάρχει και ένα παράρτημα με συνταγές φαγητών και γλυκών για διαβητικούς. Κύριος σκοπός του βέβαια είναι να διευκολυνθούν όλοι αυτοί που νηστεύουν και διερωτώνται: «Τι θα φάμε σήμερα;». 

Το βιβλίο της Πρεσβυτέρας Χριστίνας Σινώλα-Καφετζή με τίτλο «Νηστίσιμη Κουζίνα:συνταγές φαγητών–γλυκών, λαδερές–αλάδωτες και για διαβητικούς», αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο, καθώς εκτός από τα κυρίως πιάτα, μας δίνει και πολλές ιδέες για νηστίσιμα εδέσματα και κεράσματα.
Οι μεγάλες γιορτές κατά τις περιόδους της νηστείας εξάλλου είναι πολλές και με τις συμβουλές της κ. Σινώλα-Καφετζή, μπορούμε να γιορτάσουμε προσφέροντας στους καλεσμένους μας υπέροχες γεύσεις. Δείτε μερικά από τα πιάτα, τις συνταγές των οποίων θα βρούμε στο βιβλίο:







Το βιβλίο έχει λιανική τιμή 12 Ευρώ και για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα
 2331062446, 2331074504, 6973936279
πρεσβυτέρα 
Χριστίνα
Σινώλα-Καφετζή





Ας γνωρίσουμε όμως λίγο και τη συγγραφέα...


Γεννήθηκε στην Βέροια, από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι πρεσβυτέρα, σύζυγος και άριστη συμπαραστάτης του π. Φωτίου Καφετζή στον Ιερό Ναό Οσίου Νικοδήμου - Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Βέροιας. Έχει σπουδάσει Αρτοπαρασκευαστική, λογιστικά και νοσηλευτική. Διακονεί (με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας) στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας «Παύλειος Λόγος 90,2 fm» με την εκπομπή μαγειρικής «Μαγειρεύοντας με την Χριστίνα». Η μεγάλη αγάπη του κόσμου τόσο για την μαγειρική όσο και για την ίδια, την ώθησαν να γράψει το βιβλίο «Νηστίσιμη Κουζίνα» με συνταγές λαδερές, αλάδωτες και για διαβητικούς. Μετά από 2 πετυχημένες εκδόσεις προχωρεί στην Γ' έκδοση, βελτιωμένη, επαυξημένη με καινούργιο εξώφυλλο αλλά και με 10 και πλέον καινούριες και χρήσιμες συνταγές (πρόσφορο και κόλλυβα).

Η συγγραφέας ευχαριστεί όλους τους συγγενείς και φίλους που την συμπαραστάθηκαν με διαφόρους τρόπους.

Εύχεται κάθε ευτυχία και από Θεού ευλογία στους αναγνώστες και φίλους της μαγειρικής τέχνης και καλά μαγειρέματα...

Σας Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!!!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ