Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Νίκος Χατζηβεροιώτης»: Οι ευθύνες για την «Γέφυρα Κούσιου»

Βλέπω όλα αυτά τα χρόνια, με μεγάλη προσοχή, όλα αυτά που συμβαίνουν με το σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον απλό κόσμο της Βέροιας, την «Γέφυρα Κούσιου». Και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι αυτό που ο κάθε μέσος Βεροιώτης διερωτάται. Μα καλά είναι δυνατόν τόσα χρόνια, ένας πολιτικός να μην βρεθεί να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για αυτό το φιάσκο; Να μην μπορεί κάποιος να βγει ευθαρσώς στον λαό της Βέροιας και να πει ναι ρε παιδιά, φταίω ρε γαμώτο, για αυτούς και για αυτούς τους λόγους...
Παρατηρώ όλους τους εμπλεκόμενους να μοιράζουν τις ευθύνες δεξιά και αριστερά και κανείς να μην έχει την αξιοπρέπεια να πει έκανα λάθος. Βέβαια κατανοώ ότι το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας δήλωσης θα ήταν πολύ μεγάλο και ενδεχομένως οδυνηρό για την πολιτική του σταδιοδρομία, αλλά είμαι ιδιαίτερα πεποισμένος πως ο λαός της Βέροιας έχει την ωριμότητα και θα εκτιμούσε το θάρρος και την ειλικρίνειά του. 

Ο μοναδικός που δεν φταίει είναι ο ίδιος ο κύριος Κούσιος, ο οποίος πριν από έξι χρόνια δώρισε 3.000.000 ευρώ για να γίνει μια σύγχρονη γέφυρα που θα ενώνει τον Προμηθέα με το κέντρο και βλέπει αυτό το έργο ημιτελές, γιατί κάποιοι δεν κατάφεραν να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του. Δεν θα εμβαθύνω στο θέμα γιατί για 'μένα προσωπικά, η πραγματική ουσία είναι μια. Να τελείωσει επιτέλους το έργο!!! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ