Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλει να δέσει τον Ντουμίτρου στη Βέροια ο Θοδωρής Καρυπίδης!!!

Δεν είναι μόνο η εικόνα του αγωνιστικού χώρου που καταδεικνύει ότι στην Βέροια κάτι έχει αλλάξει. Είναι και τα όσα συμβαίνουν έξω από αυτόν. Η διοίκηση της Βέροιας είναι προφανές πως έχει αλλάξει γενικότερα το προφίλ της ομάδας. Οι αντιδράσεις είναι γενικότερα πιο ήρεμες, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής κάνουν την δουλειά τους ήρεμα και δίχως προβλήματα, ενώ οι παίκτες αισθάνονται ακόμη πιο δίπλα τους την διοίκηση. Η ομάδα αποδίδει στο τερέν και η διοίκηση από την πλευρά της εκτός από τις φετινές ποιοτικές προσθήκες, φροντίζει ήδη για την επόμενη σεζόν. Έχει καταθέσει πρόταση στον Μοχάμεντ Μπεν για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, έκανε κρούση στον Καλτσά...
για τον ίδιο λόγο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί και την περίπτωση του Ντουμίτρου που αποτελεί την αποκάλυψη της φετινής σεζόν για την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα. Στις σκέψεις του προέδρου της ομάδας, είναι να έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της Νάπολι, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον τον πρώτο λόγο για το ερχόμενο καλοκαίρι, σε ότι αφορά την περίπτωση του 22χρονου επιθετικού.

Όπως είναι λογικό, το όνομα του Ντουμίτρου, έχει ήδη τσεκαριστεί και από άλλες ελληνικές ομάδες, ενώ και η Νάπολι στην οποία ανήκει φυσικά ο ποδοσφαιριστής, παρακολουθεί την πορεία του. Στην περίπτωση που η Νάπολι θελήσει φυσικά να τον κρατήσει στο ρόστερ της, τότε η Βέροια δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό. Αν όμως θελήσει να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού για μία ακόμη σεζόν, τότε η «βασίλισσα» θέλει να έχει προτεραιότητα και να μπορέσει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον παίκτη.

Μέχρι το καλοκαίρι φυσικά πολλά μπορεί να αλλάξουν και πολλά να συμβούν. Όμως επειδή « των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» στην Βέροια θέλουν να είναι έτοιμοι για το θέμα αυτό, έχοντας παράλληλα δείξει βέβαια και στον παίκτη πως η ομάδα και φιλοδοξίες μπορεί να έχει την επόμενη σεζόν αλλά και πολλά μπορεί να στηρίξει πάνω του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ