Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Νέα προσφορά από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»

ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ
Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, τα σχολεία ξεκίνησαν και όλοι σιγά σιγά επιστρέφουμε στη βάση μας. Η οικογένεια βρίσκεται πιο συχνά στο τραπέζι, και το μαγείρεμα γίνεται σε καθημερινή βάση. Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» για μια ακόμα φορά μας σκέφτονται, θέλοντας να μας προτείνουν γευστικές, ποιοτικές, εύκολες και κυρίως οικονομικές λύσεις. Από σήμερα και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» θα βρούμε ρολά κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι σε εκπληκτική τιμή! 

Ένα τόσο βολικό και νόστιμο φαγητό, καθώς το βάζεις στο φούρνο, το αφήνεις να ψηθεί χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Σε ένα τραπέζι με καλεσμένους έχει την κυρίαρχη θέση, από την γεύση του και την ωραία εμφάνιση του.
Ρολό κοτόπουλο, άριστη πηγή υγιεινής διατροφής και αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, ρολό χοιρινό, με ζουμερό κρέας, που εγκλωβίζει μέσα του γεύσεις και αρώματα και ρολό μοσχάρι, εντυπωσιακό και αφράτο, ιδανικό για επίσημο κάλεσμα.
Ότι και να διαλέξουμε από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», θα συνοδεύεται με την ποιότητα που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και με την εκπληκτική τιμή που μας προσφέρουν!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

ολό κοτόπουλο - 5,80 ευρώ το κιλό

*Ρολό χοιρινό - 5,00 ευρώ το κιλό

*Ρολό μοσχάρι - 8,00 ευρώ το κιλό


Βρείτε μας:

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ