Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμφιλιώθηκαν Καρντόσο - Ντουμίτρου

Έσβησε η… φωτιά. Ο ΠΣΑΠ λειτούργησε ως ειρηνοποιός και οι Οράσιο Καρντόσο και Νικολάο Ντουμίτρου έδωσαν τα χέρια. Ο επιθετικός της Βέροιας είχε καταγγείλει τον μέσο της Κέρκυρας για ρατσιστική συμπεριφορά στο μεταξύ τους παιχνίδι και το επεισόδιο μεταφέρθηκε στις αίθουσες. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας έκρινε αθώο τον Αργεντινό, αλλά ο ΠΣΑΠ ανέλαβε πρωτοβουλία και κάλεσε τους δύο παίκτες στα γραφεία του.

Η παρέμβαση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έπαιξε καταλυτικό ρόλο και οι Καρντόσο - Ντουμίτρου συμφιλιώθηκαν. Αμφότεροι έδωσαν το παρών στα γραφεία του Συνδέσμου τη Δευτέρα (29/9) και λύθηκε η μεταξύ τους παρεξήγηση.

Οι δύο παίκτες απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα και τόνισαν πως αφήνουν πίσω ό,τι έγινε και κοιτούν μπροστά, με αγάπη για το ποδόσφαιρο και σεβασμό στους συναδέλφους τους.

Σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν: «Ανταποκριθήκαμε με χαρά και υπευθυνότητα στην πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ και ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο μας για το ενδιαφέρον του. Ορισμένες φορές, μέσα στο παιχνίδι, συμβαίνουν γεγονότα που δεν θέλουμε και φυσικά δεν μας χαρακτηρίζουν.

Δεν έχουμε μεταξύ μας, όπως και όλοι άλλωστε οι συνάδελφοι μας ποδοσφαιριστές, να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Ευτυχώς που ήλθαμε εδώ, στον ΠΣΑΠ, και λύθηκε το θέμα. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε όλοι μαζί, με τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αγωνίες. Προχωράμε. Υγεία να έχουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ