Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδωρίδης: «Δώστε λύση κύριοι του δήμου, η σιωπή είναι συνενοχή»

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ίσως ενοχλεί κάποιους αυτή η επιμονή μου. Όσο και να ενοχλεί όμως, η επιμονή είναι προσόν. Ο λόγος φυσικά κύριε πρόεδρε για την εμπλοκή μου σε δικαστική διαμάχη με το δήμο Βέροιας. Αφορά δαπάνη που έγινε απο μένα και το δημοτικό συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε να μου αποδοθεί. Είναι η γνωστή υπόθεση δωρεάς δυο τρακτόρων και των επικαθήμενων απο την περιφέρεια αποκεντρωμένης διοίκησης προς τον δήμο Βέροιας κατόπιν ενεργειών μου απο το ΟΔΔΥ Πατρών. Απευθύνομαι κύρια, σε όσους της προηγούμενης Διοίκησης, σε μια ανάλογη διαδικασία, αποφάσισαν...
Και τονίζω,ακόμη μια φορά για να αντιμετωπίσω την όποια μιζέρια ορισμένων, δεν είναι το ποσόν που με ενδιαφέρει. Δαπάνησα πολλά περισσότερα. Είναι υποχρέωση της Διοίκησης. Είναι το δίκιο. Και αυτό που διεκδικώ για μένα, φρόντισα να το αποδίδω σε κάθε Δημότη όταν βρισκόμουν στη θέση του Αντιδημάρχου. Επιτέλους να μάθει ο πολίτης ότι, η Διοίκηση δεν είναι μια κατάσταση που βολεύει μόνο μια παρέα.

Δυστυχώς, διαπιστώνω την απόλυτη αδυναμία να τελειώσει μια τόσο εξόφθαλμη αδικία. Και δεν ξέρω πλέον αν είναι αδυναμία ή ηθελημένη τακτική. Σκέφτομαι έτσι μετά την τοποθέτηση της συνηγόρου υπεράσπισης κατά την ακροαματική διαδικασία, όπου υπερασπιζόμενη το δίκαιο του δήμου αρνήθηκε την υποχρέωση του να καταβάλει την δαπάνη. Ειλικρινά εξεπλάγην με την τοποθέτηση αυτή του Δήμου για λογαριασμό του οποίου ενεργούσε.
Εάν επιμένετε ότι μια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι παράτυπη, να επωμιστούν την ευθύνη όλοι αυτοί που συμμετείχαν. Και σκέφτομαι. Αν ενας Αντιδήμαρχος αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο, τι αντιμετώπιση θα εχει ο καθημερινός πολίτης σε πολύ σοβαρότερα θέματα.

Τελικά προσπαθείτε να πείσετε τους πάντες ότι ήμουν τελείως ανόητος. Αντί να απολαμβάνω τον μισθό του Αντιδημάρχου, επεδίωκα για το καλύτερο του δήμου και αυτό φαίνεται είναι η ανταμοιβή μου. Η ταλαιπωρία και η τιμωρία μου.

Δώστε λύση κύριοι με τον οποιονδήποτε τρόπο. Κουνηθείτε. Η σιωπή, είναι συνενοχή. Και σ αυτή την συνενοχή, το μόνο που εχω να αντιτάξω, είναι η επιμονή και η αίσθηση του δικαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ