Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ένα «άλλος» ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας...

Με πολύ μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε την χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, όσον αφορά την στάση που θα κρατήσει στις προσεχείς εκλογές και την επιλογή των προσώπων που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στις θέσεις των υποψηφίων Βουλευτών Ημαθίας. Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι υπεύθυνοι του αριστερού κόμματος, κάνουν ένα μεγάλο άνοιγμα στους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους. Η επίσημη δήλωσή τους ότι πλησιάζει η ώρα της ανατροπής και ότι το πολλαπλό ενδιαφέρον των υποψηφίων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο τους τιμά...
ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες στον πολιτικό χάρτη της Ημαθίας. 

Να υπενθυμίσουμε πως όλο το προηγούμενο διάστημα, οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, κρατούσαν απόμακρη στάση απέναντι σε όλους αυτούς που επιθυμούσαν συνεργασία και κοινή κάθοδο προς τις εκλογές. 

Βέβαια η χθεσινή αλλαγή πλεύσης, έχει επεξήγηση και λογικά επιχειρήματα καθώς στόχος πλέον των αριστερών είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές. Και αυτή η αυτοδυναμία μπορεί να έρθει μόνο με συνένωση όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων. Μην ξεχνάμε άλλωστε το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έδωσε το σύνθημα για συνένωση δυνάμεων και κατάκτηση της αυτοδυναμίας η οποία είναι απαραίτητη για την διακυβέρνηση της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ