Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και ο Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος στη συνέλευση του ΤΟΒ

Δυο καλοί φίλοι και μέλη πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην πρώτη γενική συνέλευσή του. Η κοινή τους αγάπη για τη Βέροια και το όραμά τους να δουν τον τόπο αυτό να ανθίζει τουριστικά, τους ώθησε να συμμετέχουν ενεργά στο εγχείρημα αυτό. Εξάλλου, ο ΤΟΒ αποτελεί για αυτούς οικογενειακή ανάμνηση, καθώς ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βλαχόπουλου, υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του ομίλου και ο παππούς της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη στήριζε σθεναρά τον όμιλο με τη διάθεση της αίθουσας του κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ για τις ανάγκες του ομίλου. 
Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, μετά την εκλογή της, κοινοποίησε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook λέγοντας:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν χθες με την ψήφο τους και μου εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσω στο Δ.Σ. του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις αλλά και επιδιώκοντας την συνεργασία όλων των φορέων, να φανώ χρήσιμη και δημιουργική για τον τόπο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ