Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ξόρκισε το Κακό»: Η απόλυτη ταινία τρόμου του φθινοπώρου στο ΣΤΑΡ

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
Το «Ξόρκισε το Κακό» προσφέρει ένα ανατριχιαστικό και καθηλωτικό θέαμα στους λάτρεις των ιστοριών με εξορκισμούς. Βασισμένο σε αληθινά περιστατικά που αντιμετώπισε ο αστυνομικός Ralph Sarchie, ο οποίος υπηρέτησε στη Νέα Υόρκη, η ταινία διαθέτει έντονα στοιχεία μυστηρίου και τη χορταστική δράση ενός καταιγιστικού μεταφυσικού θρίλερ. Απολαύστε το στην αίθουσα 1 του κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ Βέροιας αυτή την εβδομάδα, με ποιότητα ήχου και εικόνας τελευταίας τεχνολογίας που μόνο το ΣΤΑΡ προσφέρει...

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00
Σε σκηνοθεσία του -εξαιρετικού στο χτίσιμο της αγωνίας- Scott Derrickson (Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ, Sinister) και με πρωταγωνιστή τον επιβλητικό Αυστραλό Eric Bana.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ralph Sarchie (Eric Bana), έχοντας προσωπικούς δαίμονες που τον ταλαιπωρούν, διενεργεί έρευνες για μια σειρά από άγρια και ανεξήγητα εγκλήματα. Στην πορεία ενώνει τις δυνάμεις του με έναν ανορθόδοξο ιερέα που ειδικεύεται στους εξορκισμούς (Edgar Ramirez) και μαζί προσπαθούν να καταπολεμήσουν το Κακό που τρομοκρατεί την πόλη της Νέας Υόρκης.


Ενός Κακού μύρια έπονται.
Ιράκ 2010. Τρεις σκληροτράχηλοι αμερικάνοι πεζοναύτες καταλήγουν σε μια όαση μέσα στην έρημο. Ανακαλύπτουν έναν αλλόκοτο υπόγειο χώρο που αποφασίζουν να εξερευνήσουν. Ασυνείδητα είναι πεπεισμένοι ότι εκεί τους περιμένει κάτι πολύ χειρότερο και πιο τρομακτικό από το πεδίο μάχης.
Νέα Υόρκη, τέσσερα χρόνια αργότερα. Μια μητέρα σε κατάσταση ύπνωσης εκσφενδονίζει ξαφνικά το μικρό της αγοράκι στη φωλιά ενός λιονταριού στο ζωολογικό κήπο, καθώς μια περίεργη ανθρώπινη φιγούρα με κουκούλα εμφανίζεται αχνά εκεί κοντά.


Ξόρκισε το Κακό (2014) - Deliver Us from Evil (2014)
Στο κέντρο της πόλης κάποιοι παράξενοι θόρυβοι που ακούγονται από ένα υπόγειο, αλλά και άλλα περίεργα φαινόμενα, τρομοκρατούν μια οικογένεια.
Αρχαία λατινική γραφή και άλλα αλλόκοτα σύμβολα εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες στην πόλη. Πρόκειται για ένα μυστήριο που ίσως είναι εξαιρετικά τρομακτικό, αλλά κάποιος θα πρέπει να το διαλευκάνει.
Πρόκειται μήπως για απλές συμπτώσεις ή για τη νοσηρή φαντασία κάποιου; Και αν όλα τα παραπάνω αποτελούν τους κρίκους σε μια αλυσίδα που εκτείνεται από αυτόν τον κόσμο σε κάποιον άλλο;


Ξόρκισε το Κακό (2014) - Deliver Us from Evil (2014)


O επιθεωρητής Ralph Sarchie (Eric Bana) υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Έχει βιώσει για τα καλά τη σκοτεινή ανθρώπινη πλευρά, αφού η αρμοδιότητά του βρίσκεται σε μια από τις πιο σκληρές περιοχές της πόλης, στους δρόμους του Bronx. Ο Sarchie έχει γίνει μάρτυρας ακραίων ανθρώπινων συμπεριφορών και η ψυχή του έχει αρχίσει ήδη να μαυρίζει. Αυτό έχει επηρεάσει τη σχέση του με τη γυναίκα του , Jen (Olivia Munn) και την κόρη του Christina (Lulu Wilson).

Όταν όμως ανατίθεται στον Sarchie και το συνάδελφό του Butler (Joel McHale), έναν πρώην καταδρομέα του στρατού που δηλώνει πάντα μάχιμος, να ερευνήσουν κάποια περίεργα περιστατικά, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι καταλυτικά. Ο Sarchie συνάπτει μια περίεργη συνεργασία με τον Joe Mendoza (Edgar Ramirez), έναν αιρετικό ιερέα που προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα αυτά τα τρομακτικά περιστατικά δεν είναι τίποτε άλλο από καταστάσεις στις οποίες δαίμονες έχουν κυριεύσει την ψυχή κάποιου.

Μαζί οι δυο τους, ένας αστυνομικός και ένας κληρικός, θα ξεκινήσουν να ξεδιπλώνουν τις πτυχές του Κακού που ο Mendoza αποκαλεί πρωτογενές. Ο Sarchie θα αρχίσει να αμφιβάλει για τις ικανότητες αντίληψής του, καθώς εγείρεται μια επική μάχη με σατανικές δυνάμεις που απειλούν να αφανίσουν ολόκληρη την πόλη, αλλά και τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά: της οικογένειάς του.


Ξόρκισε το Κακό (2014) - Deliver Us from Evil (2014)

TRIVIA

• Η ταινία είναι πολύ "βροχερή". Αυτό οφείλεται στην ομάδα των ειδικών εφέ της παραγωγής, αλλά κυρίως στη μητέρα φύση, αφού ο Ιούνιος του 2013 που έγινε μέρος των γυρισμάτων, ήταν από τους πιο βροχερούς μήνες στην ιστορία της Νέας Υόρκης σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία.
• Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στο Bronx, στα μέρη δηλ. που έκανε περιπολίες ο πραγματικός Ralph Sarchie.
• Κάποια γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Ζωολογικό κήπο του Bronx που θεωρείται ο πιο παλιός και μεγαλύτερος της Αμερικής.
• Ο γεννημένος στην Αυστραλία Eric Bana παραδέχεται ότι τα γυρίσματα στο Bronx τον βοήθησαν πολύ να βελτιώσει τη νεοϋρκέζικη προφορά του.


Ξόρκισε το Κακό (2014) - Deliver Us from Evil (2014)

• Οι πρώτες σκηνές της ταινίας που αφορούσαν στον πόλεμο στο Ιράκ, γυρίστηκαν στο Abu Dhabi, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
• Η αμφίεση του πατέρα Mendoza δεν είναι η συνηθισμένη ενός εκπροσώπου του θεού. Θα τον δούμε να φοράει t-shirts, jeans και ένα φανταστικό μαύρο δερμάτινο μπουφάν.
• Οι πρωταγωνιστές, για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, πέρναγαν αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Για κάποιες σκηνές, επίσης, εκπαιδεύτηκαν στη χρήση μαχαιριού.
• Η ομάδα του μακιγιάζ και των προσθετικών έριξε πολλή δουλειά και είχε να κάνει μεγάλη προετοιμασία, αφού κάποιοι χαρακτήρες ήταν πολύ απαιτητικοί και τρομακτικοί.
• Ο Eric Bana παραδέχεται ότι εκτέθηκε σε τόσο μεγάλο υλικό από ταινίες για εξορκισμούς και μαρτυρίες που υπέφερε από αϋπνίες για αρκετές εβδομάδες μετά το τέλος των γυρισμάτων.



Δείτε το trailer

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ