Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κενάν Μπαργκάν: «Άσχημο συναίσθημα η αδικία»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Κενάν Μπαργκάν και μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τόνισε πως είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να παλεύει ένας ποδοσφαιριστής και να αδικείται από την διαιτησία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κενάν Μπαργκάν: Για το πόσο επηρέασε το πέναλτι την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό: «Άλλαξαν πολλά μετά το πέναλτι. Μετά το πρώτο 10λεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι. Ήρθε όμως το πέναλτι και άλλαξαν όλα». Για την στάση της Βέροιας μετά από αυτό το παιχνίδι: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες διαμαρτυρίες.
Το αποτέλεσμα είναι εικονικό και δεν υπήρχε ο θρίαμβος που γράφουν».

«Για τις διαφορές που είχε ο Ολυμπιακός από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Ο Ολυμπιακός με την Ατλέτικο ήταν πολύ καλύτερη ομάδα. Με εμάς ήταν διαφορετικό πρόσωπο και υπήρχαν και αλλαγές στην 11αδα. Η εμφάνιση και το στήσιμο του Ολυμπιακού ήταν εντελώς διαφορετικά».

Για το πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που αδικείται:

«Είναι άσχημο το συναίσθημα να παλεύεις και να σε αδικεί η διαιτησία. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι, έχουμε συνηθίσει και συνεχίζουμε. Άλλοι είναι αρμόδιοι για τα θέματα διαιτησίας».

Για το ποιες ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή Σούπερ Λιγκ:

«Είναι νωρίς για συζητήσεις. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Εμείς που ήμαστε δεύτεροι στην βαθμολογία δεν μπορούμε να μιλάμε. Είναι ακόμα πολύ μεγάλος ο δρόμος».

Για την μέχρι τώρα πορεία της Βέροιας:

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ένα πολύ καλό σύνολο. Δεν μας ευνόησε ούτε η διαιτησία ούτε τίποτα και δίκαια βρισκόμαστε εκεί που ήμαστε. Κοιτάμε πρώτα να σωθούμε και μετά να βρεθούμε εκεί που θέλουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ