Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πτωτική η αγορά της Βέροιας τη δεύτερη εβδομάδα των εκπτώσεων...

Σε χαμηλότερο επίπεδο, σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα, κινήθηκαν οι πωλήσεις στο μεγαλύτερο ποσοστό καταστημάτων στην αγορά της Βέροιας. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά έμποροι και καταστηματάρχες, οι πωλήσεις κινήθηκαν σε «όχι και τόσο ικανοποιητικά» επίπεδα. Συνολικά, η καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδος, από την άποψη των πωλήσεων των εμπορικών καταστημάτων, κινήθηκε στα ίδια ή ακόμα και λίγο χαμηλότερα επίπεδα από την αντίστοιχη περσινή.
Οι πωλήσεις των καταστημάτων λιανεμπορίου, το εν λόγω διάστημα των θερινών εκπτώσεων, κινήθηκαν πτωτικά σε σύγκριση με την αντίστοιχη θερινή εκπτωτική περίοδο. 

Ταυτόχρονα, θεωρείται ότι κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση της καταναλωτικής κίνησης διαδραμάτισε η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων από την εφορία, πριν και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, γεγονός που πολλοί επαγγελματίες πιστεύουν ότι «πάγωσε» την αγορά. 

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται για ακόμα ένα μήνα με τους επιχειρηματίες να παραμένουν αισιόδοξοι πως η αγοραστική κίνηση μέχρι τέλος Αυγούστου θα βελτιωθεί, ώστε η συνολική εικόνα των φετινών εκπτώσεων να ικανοποιήσει τελικά εμπόρους και καταναλωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ