Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Η μεγάλη εκδήλωση της «TSIFLIDIS SECURITY»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, η μεγάλη εκδήλωση της εταιρίας «TSIFLIDIS SECURITY» στα γραφεία της επιχείρησης στην οδό Θεσσαλονίκης. Ο ιδιοκτήτης κύριος Μπάμπης Τσιφλίδης, μέσα σε ένα πολύ όμορφο και γιορτινό περιβάλλον, μίλησε για το συνολικό έργο της εταιρίας όλα αυτά τα 15 χρόνια που βρίσκεται στον επιχειρηματικό κόσμο και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που κοσμούν τις εγκαταστάσεις.

Η «TSIFLIDIS SECURITY» είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες βγαλμένες από το μέλλον. Στο δυναμικό της υπάρχουν πάνω από 120 εργαζόμενοι που ειδικεύονται για τον άρτιο επαγγελματισμό τους.
Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Γεωργία Μπατσαρά, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαιτζίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας και ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Καγκελίδης. 
Το κλίμα, όπως βλέπετε και στις διπλανές φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα γιορτινό με τους παρευρισκομένους να δίνουν τις θερμές ευχές τους στον κύριο Τσιφλίδη για την περαιτέρω πετυχημένη πορεία της επιχείρησης. Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω στα πανέμορφα μοντέλα που πλαισίωναν την εκδήλωση...






















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ