Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Στο παρα πέντε γλίτωσε την αποχώρηση η Κατερίνα Στανίση και ο «μαθητευόμενος» της Γιώργος Παράσχος από το χθεσινό J2US

Mεγάλη Τετάρτη εχθές και όλοι οι δέκτες ήταν συντονισμένοι (εκτός από το παιχνίδι της ντροπής ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ) στο σόου τραγουδιού του Mega. Η λαϊκή τραγουδίστρια από την Νάουσα Κατερίνα Στανίση μαζί με τον όμορφο ηθοποιό-μοντέλο Γιώργο Παράσχο ερμήνευσαν ένα από τα πιο δυνατά ζεϊμπέκικα σε στίχους και μουσική του Γιάννη Πάριου και πρώτη εκτέλεση του Στέλιου Καζαντζιδη με τίτλο "Το δικό σου αμάρτημα". Ο ηθοποιός λύγισε στις πρόβες από συγκίνησή και στο live χόρεψε με πάθος ένα ζεϊμπέκικο το οποίο και αφιέρωσε στην μητέρα του. Η κριτική, ωστόσο, ήταν σκληρή περισσότερο για τον Γιώργο Παράσχο και συγκέντρωσαν 18 βαθμούς από τους κριτές.
Το κοινό μάλλον συμφώνησε με την γνώμη της επιτροπής και έστειλε το ζευγάρι στην γραμμή της αποχώρησης αλλά τελικά η αγαπημένη Ημαθιώτισα τραγουδίστρια θα συνεχίσει να "διδάσκει" στον δίμετρο Γιώργο και την επόμενη εβδομάδα καθώς το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Ελισάβετ Σπανού και ο ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ