Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Πήρε φωτιά το προεκλογικό σκηνικό»

ΟΙ «ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ» ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
Μπορεί σιγά σιγά, όλοι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων της Βέροιας να βρίσκονται στις τελικές διεργασίες για την ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων τους, αλλά η παρασκηνιακή προεκλογική πιάτσα έχει πάρει «φωτιά»  όσον αφορά τους λεγόμενους ουδέτερους των δημοτικών εκλογών. Πρώην στελέχη πολιτικών κομμάτων που έχουν κρατήσει πλέον τις αποστάσεις τους από την επίσημη γραμμή του κόμματος, επώνυμοι τέως θεσμικοί εκπρόσωποι της ευρύτερης κοινωνίας καθώς και απλός κόσμος που στήριζε ανοιχτά διάσημους πολιτικούς, αρχίζουν δειλά δειλά να εκδηλώνουν τις προθέσεις τους όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα πολιτικά στέκια επικρατεί αναβρασμός καθώς τόσο οι επικεφαλής των συνδυασμών όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούν να κλείσουν δυναμική στήριξη στελεχών πρώτης γραμμής που όμως σε αυτές τις εκλογές δεν θα έχουν ενεργή συμμετοχή. 

Ήδη τα μυστικά ραντεβού σε απομακρυσμένα πολιτικά πηγαδάκια έχουν ήδη πάρει σάρκα και οστά και όλοι θέλουν να κερδίσουν την παράπλευρη στήριξη που θα τους οδηγήσει στην τελική επικράτηση. 

Αν ισχύουν, όλα όσα μας έχουν μεταφέρει, τότε μιλάμε για σαρωτικές εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο προεκλογικό σκηνικό. Ήδη, στην τοπική πιάτσα τα πρώτα μεγαλο-στελέχη έχουν τοποθετηθεί υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής η πολιτική βούληση των πρώην δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και Βουλευτών Ημαθίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ