Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: Εμπιστευόμαστε τον κρεοπώλη μας για τις πασχαλινές μας αγορές


ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Το Πάσχα είναι πλέον προ των πυλών και στην κουλτούρα του λαού μας αυτές οι μέρες πυροδοτούν το μεγαλύτερο γλέντι στην ελληνική οικογένεια. Την ημέρα του Πάσχα, τα παραδοσιακά εδέσματα έχουν κυρίαρχη θέση στο τραπέζι και ο Έλληνας καταναλωτής αναζητά πάντα την καλύτερη ποιότητα για την οικογένειά του. Τέτοιες μέρες παρατηρούνται συχνά περιπτώσεις μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, που «χρησιμοποιούν» σαν κράχτες αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης αρνιά και κατσίκια, κάνοντας παραπλανητικές προσφορές για να κερδίσουν πελάτες.
Τα παραδοσιακά κρεοπωλεία όμως, στηρίζοντας τον Έλληνα κτηνοτρόφο, χωρίς να κάνουν έκπτωση στην ποιότητα, στηρίζουν έτσι και τον Έλληνα καταναλωτή, προστατεύοντάς τον από ακατάλληλα τρόφιμα. Γι΄ αυτό εμπιστευόμαστε τον κρεοπώλη μας για τις πασχαλινές μας αγορές.


Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή, προσφέροντάς του πάντα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του και φυσικά στην τσέπη του. Έχοντας διατηρήσει την παράδοση στην ποιότητα που κληρονόμησε από την οικογένειά του, σαν δεύτερης γενιάς κρεοπώλης,

ο κ. Σταύρος Καδόγλου ακολουθεί ταυτόχρονα και τη φιλοσοφία «Υψηλή Τεχνολογία – Υψηλές Υπηρεσίες», φροντίζοντας να ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες που λειτουργούν προς όφελος του πελάτη. Πρόσφατα, εξόπλισε το νέο του κατάστημα στην Καρακωστή 15, με τη νέα ζυγαριά DIGI SM 5500, που μέσω προγράμματος ενημερώνεται με βίντεο και φωτογραφίες για τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα, καθώς και με προτεινόμενες συνταγές για το είδος του κρέατος που έχετε επιλέξει.


Και μην ξεχνάτε τις παραγγελίες σας για το Πάσχα




Εμπιστευτείτε μας - Επισκεφτείτε μας - Ρωτήστε μας



-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683










-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ