Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το φιλανθρωπικό έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών του Πάσχα, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών και αγαθών, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.  Στην Περιφερειακή Ενότητα της Ημαθίας, η βοήθεια που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, από τον αστυνομικό διευθυντή Μαντζούκα Αθανάσιο.στο «Σωσσίδειο Γηροκομείο» της Βέροιας, από τον αστυνομικό διευθυντή τάξης Ημαθίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη στο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Οδηγήτρια». Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση. Ενδεικτικά, συγκεντρώθηκε πλήθος τροφίμων και ειδών καθαριότητας και υγιεινής, είδη ρουχισμού, είδη γενικής χρήσης και παιγνίδια.

Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω συλλόγων.

Η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη γιατί πέρα από τον ισχυρό συμβολισμό της έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα. Για αυτό το λόγο, εκτός από το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας που κινητοποιείται, θεωρείται απαραίτητη η συνεισφορά πολιτών, ιδρυμάτων, συλλόγων και λοιπών φορέων που έχουν την δυνατότητα αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ