Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δεκάδες παιδικά χαμόγελα ξεκίνησε η εβδομάδα στο «Μικρό Πρίγκιπα»

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα σας; Για εσάς δεν ξέρουμε, αλλά ο «Μικρός Πρίγκηπας» εγκαινίασε για άλλη μια φορά το πρόγραμμα της πρωινής φύλαξης των παιδιών του δημοτικού με τον καλύτερο τρόπο. Πάνω από 30 παιδιά δημοτικού φιλοξενήθηκαν χθες στον παιδικό πολυχώρο του «Μικρού Πρίγκηπα» και διασκέδασαν με την ψυχή τους, καθώς απασχολήθηκαν με πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών. Οι μικροί μας φίλοι ετοίμασαν τα πασχαλινά τους αυγά και τις λαμπάδες τους και σχεδίασαν λαγουδάκια, κουνελάκια και κοτοπουλάκια, τα οποία πρόσθεσαν στην προσωπική τους συλλογή γι’ αυτές τις γιορτινές μέρες. 
Η άφιξή τους στον παιδότοπο ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Το προσωπικό του «Μικρού Πρίγκηπα» πρόσφερε στα παιδιά πρωινό και μεσημεριανό, όπως άλλωστε συνηθίζεται εδώ και τόσα χρόνια, αφού η φροντίδα και η άνεσή τους στο χώρο αποτελεί βασικό μας μέλημα.

Προσωπικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, αλλά και για τα καθημερινά τους σχόλια που μας γεμίζουν χαμόγελα και όρεξη γι’αυτό που κάνουμε στον παιδότοπό μας, τον μοναδικό παιδότοπο στην πόλη που διαθέτει τη νόμιμη άδεια λειτουργίας από τον Δήμο Βέροιας για τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και την πιστοποίηση του ΕΛΟΤ καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών που λειτουργεί.
Κλείνοντας, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως αυτές τις μέρες συνεχίζεται κανονικά η προσφορά του πρωινού καφέ που προσφέρουμε μόνο με 1.50€ και ισχύει για όλα τα είδη καφέ από τις 8:00π.μ. έως τις 14:00μ.μ. Οι γονείς, λοιπόν, μπορούν να χαλαρώσουν στο χώρο του «Μικρού Πρίγκηπα» απολαμβάνοντας τον καφέ τους και παράλληλα να δουν από κοντά τα παιδιά τους να ασχολούνται με τις πασχαλινές τους δημιουργίες στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης που λειτουργεί καθημερινά 11:00-13:00 και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της φύλαξης των παιδιών του δημοτικού. Όσοι, βέβαια, θέλετε να κάνετε τα απαραίτητα ψώνια αυτών των ημερών και να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας σε έναν ασφαλή παιδότοπο που σίγουρα θα τους γεμίσει χαμόγελα!!!

Διεύθυνση: Βερόης 5
Τηλ. Επικοινωνίας: 2331-0-60703

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ