Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άστραψε και βρόντηξε η Σοφία Υφαντίδου...


ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!
Η Σοφία Υφαντίδου είναι η αθλήτρια που έχει αγαπηθεί από το κοινό της Βέροιας όχι μόνο γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αθλήτρια που πρεσβεύει την πόλη μας στους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά κυρίως γιατί είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι που διακατέχεται από δυναμισμό και αξίες. Σε επιστολή της προς τα Μ.ΜΕ. καταφέρεται εναντίον όσων συμπολιτών μας δεν σέβονται τον αγώνα που δίνουν οι αθλητές της πόλης μας. Δείτε τι είπε η γυναίκα που έχει κάνει περήφανη μια ολόκληρη πόλη με τα κατορθώματά της...
Το στρώμα αυτό που βλέπετε παραπάνω είναι αξίας κοντά στις 3000 ευρώ. Το συγκεκριμένο στρώμα είναι 10 χρονών και βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση χάρη στην αποκλειστική φροντίδα των αθλητών και των προπονητών του Συλλόγου. Το κάλυμμα του στρώματος έχει φτιαχτεί δύο φορές ως τώρα,γιατί με το πέρασμα των χρόνων καταστρέφεται όπως είναι λογικό.
Η αξία του καλύμματος κάθε φορά ήταν κοντά στα 300 ευρώ.. Η ΑΞΙΑ του στρώματος για εμάς τους αθλητές είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.Τι και αν έχουμε γράψει επάνω στο κάλυμμα να μην ανεβαίνουν πάνω γιατί σκίζεται..πρέπει να έχεις φιλότιμο για να το σεβαστείς. Σήμερα λοιπόν την ώρα που πήγα στο γήπεδο,αντίκρισα το παρακάτω θέαμα..Έβρεχε καταρακτωδώς και το στρώμα ήταν σε αυτή την κατάσταση που βλέπετε. Θέλω να πω σε αυτά τα ανεγκέφαλα πλάσματα, που δεν σέβονται καμία προσπάθεια ,και έχουν διαγωγή ίσα με τα πατώματα και αυτό προφανώς ξεκινάει μέσα από το σπίτι τους,είτε είναι ο γονιός που θέλει να διασκεδάσει το παιδί του πάνω στο στρώμα που εμείς παλεύουμε επί χρόνια τώρα, είτε στο παιδί που ο γονιός δεν του έμαθε να σέβεται ότι δεν του ανήκει, ότι το γήπεδο είναι ένας χώρος αναψυχής, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που πρέπει να τους σέβεται όποιος περνάει το πόδι του μέσα από την είσοδο του σταδίου. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Παράκληση λοιπόν,σε όποιον φιλότιμο άνθρωπο βλέπει αυτά τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ IQ να συμπεριφέρονται χωρίς κανένα σεβασμό, να μην διστάζει να μας τον αναφέρει. Η Ανάσταση ΤΟΥ δεν φωτίζει τελικά τα μυαλά ορισμένων ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ