ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 35 - 21 Μετά τη νίκη της ομάδας χάντμπολ των Εφήβων του Φιλίππου το Σάββατο 3-11-2012 εναντίον του Αερωπού Έδεσσας με σκορ 30-25, τη σκυτάλη παρέλαβε την Κυριακή 04-11-12 η ομάδα χάντμπολ ΠΑΙΔΩΝ του Φιλίππου, η οποία στην πρώτη της αναμέτρηση, νίκησε στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ την πολύ σκληρή ομάδα του Μεγ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με σκορ 35-21(ημίχρονο 18-12). Αποτέλεσμα του σκληρού στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού των φιλοξενούμενων, ήταν ο τραυματισμός (ελπίζουμε ελαφρύς) στο ξεκίνημα σχεδόν του παιχνιδιού του Αποστολίδη Διογέννη, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μέχρι το τέλος του. 5/7 πέναλτι για τους γηπεδούχους και μία δίλεπτη αποβολή, 2/2 πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και μία δίλεπτη αποβολή. Διαιτητές οι Κυριακού Ζ. και Ευθυμιάδου Δ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απ. Ντέλλας).: Αποστολίδης(1), Ψωμιάδης(3), Τριανταφυλλίδης(3), Θωμαϊδης(8), Χαραλαμπίδης(2), Αλμπανίδης(6), Δάσκαλος(4), Γκάρας(6), Τσαμήτρος, Πιστοφίδης, Τυφλίδης, Καραβίτης, Μπαλτατζής, Μάντζος Αν.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:(Α. Τριανταφυλλίδης).: Τσιμπίνης,Σομονούδης, Κυρούδης, Σιδέρης(6), Πλάτης(8), Βουλγαρίδης(1), Γαϊτάνης Ν., Γαϊτάνης Κ.(6), Ράντζος, Βασιλειάδης.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΑΕΡΩΠΟΣ 30-25 Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα χάντμπολ των Εφήβων του Φιλίππου, αφού στο πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, επικράτησε με σκορ 30-25. Ο Φίλιππος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς να κινδυνέψει σε κανένα σημείο του αγώνα.Τα δεκάλεπτα: 9-6, 12-7, 15-11(ημίχρονο), 20-14, 27-19, 30-25(τελικό).
1/2 πέναλτι και 4δίλεπτα για τους γηπεδούχους, 2/3 πέναλτι και 5 δίλεπτα για τους φιλοξενούμενους. (Στο 43΄00 αποβλήθηκε με τρεις δίδεπτες ο Ροδοβίτης Β.)
Συνθέσεις:
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Κ. Σαράφης): Κωσταράκης(5), Καργατζής(2), Παντελίδης(7), Ντόβας(4), Μιχαηλίδης(2), Δομπρής(6), Αποστολίδης(1), Ψωμιάδης, Θωμαϊδης(3), Δάσκαλος, Γκάρας, Χαραλαμίδης, Ζλατάνος, Τσαμήτρος.
ΑΕΡΩΠΟΣ(Χ. Τζουβάρας):Αθανασίου, Κυριακού(11), Ροδοβίτης(2), Κράλλης Χρ.6), Αρβανιτίδης Αν.(2), Κώστας Θ., Γκίνης(2), Αρβανιτίδης Χρ., Βαφείδης(2), Κράλλης Ι.
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Γρηγόρης Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 21 και ώρα 5:00 μ.μ.,
-
Στην θλίψη έχει βυθιστεί η ιατρική κοινότητα της Βέροιας, μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Μουρτζίλα. Ο γνωστός γιατρός ταξίδεψε
-
Mεγάλη κινητοποίηση από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Απριλίου στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ
-
Σαν σήμερα το 2012 ο Αρχιφύλακας Ντρίβας Νικόλαος τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας και κατέληξε σε νοσοκομείο στο «424» στη Θεσσαλονίκη.
-
Τραγική ήταν η κατάληξη των ερευνών των Αρχών στο αρδευτικό κανάλι στον δρόμο Αλεξάνδρειας - Κρύας Βρύσης, όπου νωρίς το μεσημέρι της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την δημόσια παιδεία
-
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: «Ποτέ τα παιδιά, μέσα στα αμάξια, χωρίς ειδικά καθισματάκια και χωρίς ζώνη»
-
Με αγάπη, υπομονή, συγκίνηση και βαθιά κατάνυξη, οι κάτοικοι του Ταγαροχωρίου στόλισαν και φέτος έναν ιδιαίτερο και περίτεχνο Επιτάφιο
-
Οι Ρουμάνοι λένε πως τα φρούτα χάθηκαν κάπου στο... δρόμο! Περίπου 1.000.000 ευρώ οι οφειλές
-
Σούφρωσε κινητό, 90 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες - Το βράδυ την έβγαλε στο Κρατητήριο



