Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» επιθυμώντας να αναδείξει την μεγάλη αξία του θεσμού της αναδοχής και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για όλες τις πτυχές του, συνδιοργανώνει με την ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων Ημερίδα με θέμα: «Αναδοχή: εναλλακτική μορφή παιδικής προστασίας». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, από ώρα 10:00 έως ώρα 15:00.
Θα παραστούν και θα μιλήσουν για το θέμα ειδικοί με σκοπό:
- Να περιγράψουν και να εξηγήσουν το υφιστάμενο Νομοθετικό και Οργανωτικό πλαίσιο που διέπει την Αναδοχή στη χώρα μας.
- Να αναδείξουν τον ρόλο του Δημοσίου και των Εθελοντικών Οργανώσεων.
- Να παρουσιάσουν την ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία Δομών και Ιδρυμάτων καθώς και φυσικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στην αναδοχή και τη φιλοξενία παιδιών ή είναι ανάδοχοι γονείς.
Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι, οι εθελοντές μας καθώς και το κοινό της πόλης και της περιοχής να παραστούν στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.



