Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άστραψε και βρόντηξε ο Μάριος Βεανός κατά πασίγνωστου τραγουδιστή!!!

Μια άκρως καυστική δήλωση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό του faceook ο διάσημος τραγουδιστής της Βέροιας κύριος Μάριος Βεανός.Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας μίλησε με λόγια σκληρά για τον τραγουδιστή Βαλάντη και την δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανίδου. Πραγματικά πολύ σκληρή ανακοίνωση... ΔΕΙΤΕ...


H κυρία Στεφανίδου σήμερα φιλοξένησε τον κατά τα άλλα συμπαθή αλλά ξεχασμένο από το θεό "μεγάλο ερμηνευτή" Βαλάντη,ο οποίος τα έβαλε με όλα τα μεγάλα και διαχρονικά ονόματα αυτής της χώρας.Από Αλεξίου μέχρι και Μαρινέλα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή έλεος.Μάλλον ο κύριος Βαλάντης έχει μπερδέψει τα μεγέθη.Πάντως, όταν έσυ κύριε Βαλάντη γεράσεις μην ξανατραγουδήσεις το κλασικό και διαχρονικό μεγάλο τραγούδι "Στο ανσασέρ που συναντιόμαστε" και από την άλλη πλευρά η μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας, ο θεός να την κάνει, σαχλαμάριζε (παλιά μου τέχνη κόσκινο) αντί να βάλει στην θέση του τον συγκεκριμένο τραγουδιστή!!!
Σχόλιο του Βεροιώτη: Δν υπάρχει πιο αποστομωτική απάντηση στον συγκεκριμένο "καλλιτέχνη" από την περιφρονητική σιωπή σου!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ