http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λεφτά υπάρχουν για το... Κάρλτον Κλαμπ του Λονδίνου

Σε προκλητικά ποσά για την ενοικίαση του Κάρλτον Κλαμπ από Έλληνες αξιωματούχους κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων κάνει αναφορά η Independent την στιγμή που η ύφεση στην Ελλάδα έχει βαθύνει.
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην επιλογή του χλιδάτου κλαμπ στο Λονδίνου.
Παράλληλα φιλοξενούνται δηλώσεις από τον πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χάρη Οικονομόπουλου.  Μεταξύ άλλων στο κείμενο της Independent αναφέρονται τα εξής: 

“Ενώ η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από τις συνέπειες της σοβαρής οικονομικής κρίσης, αξιωματούχοι της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε club του Λονδίνου αποκλειστικά για πριβέ μέλη.
Η Ελλάδα μετά την χορήγηση του πακέτου διάσωσης ύψους 130 δισ ευρώ. χρησιμοποεί δεκάδες ευρώ για να καλύψει το κόστος της ενοικίασης του Kάρλτον Κλαμπ στο Σεν Τζέιμς.
Σε αντίθεση με τις ταραχές στους δρόμους της Αθήνας, για μία εβδομάδα το ‘παλαιότερο, το πιο εκλεκτό και σημαντικότερο από τα κλαμπ των συντηρητικών’ έναντι £150.000 μετετράπη σε Σπίτι των Ελλήνων.
Περίπου £75.000 λίρες έχουν καλυφθεί από ιδιωτικές φίρμες δίχως να είναι όμως το μεγαλύτερο ποσό συνολικά.
Οι διοργανωτές θέλουν να προωθήσουν την κουλτούρα της Ελλάδας αλλά και τις πολιτικές και οικονομικές εξελιξεις. Το club αποτελεί συνήθως βάση για τα μέλη του κόμματος των Συντηρητικών αλλά έκλεισε για έναν μήνα» για χάρη των Ελλήνων αξιωματούχων!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ