http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Φέρτε τον στρατό στη Στυλίδα!»


Τη σύσταση πολιτοφυλακής ζητάει ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κλοπές στην περιοχή του, διαφορετικά προτείνει να βγει ο στρατός στα χωριά για να περιπολεί!
Όπως υποστηρίζει ο εκλεγείς με την υποστήριξη του ΚΚΕ δήμαρχος, η κατάσταση στην Ανατολική Φθιώτιδα βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου, καθώς εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια, οι κλοπές και οι φθορές σε μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Κατά τον ίδιο, υπό την πίεση αυτής της πραγματικότητας, ο δήμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές μέσα στο καλοκαίρι να μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα.
Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Στυλίδας κατέθεσε την πρόταση δημιουργίας πολιτοφυλακής και αποφασίστηκε να δημιουργηθεί επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με το πρόβλημα, ώστε ο Απ. Γκλέτσος να προωθήσει το θέμα στα αρμόδια υπουργεία, με πρώτο το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ