Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το γλέντι των Ποντίων της Βέροιας που έγινε θεσμός!!!


Για 7η χρονιά αναβιώνει ο "Κλήδονας" από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας!!! Στα πλαίσια της αναβίωσης του εθίμου του Κλήδονα, η Ε. Λ. Β. διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την καλοκαιρινή  πολιτιστική εκδήλωση, στο Κομνήνιο Βέροιας - σο Κουμανίτς μερέα -, το Σάββατο, στις 23 Ιουνίου 2012. 
Και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμα περιλαμβάνει το παραδοσιακό «άναμα της φωτιάς», την παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων και το παραδοσιακό γλέντι με την συμμετοχή καταξιωμένων ποντίων καλλιτεχνών. 
Συγκεκριμένα θα χορέψουν το παιδικό και το εφηβικό από τα τμήματα της Λέσχης και κατόπιν θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με τους Γιώργο Σοφιανίδη, Χρήστο Καλιοντζίδη και Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, Γιάννη Τσανασίδη, Γιώργο Ιωσηφίδη και Σωκράτη Μουρατίδη στη λύρα, Μιχάλη Τσανασίδη στο χειλιαύλιν –αγγείο, Δημήτρη Ουσταμπασίδη στο νταούλι και Γιάννη Γκαντίδη στα πλήκτρα.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ε. Λ. Β. ευχαριστεί, όλους όσους με διαφορετικούς τρόπους στήριξαν την προετοιμασία και της φετινής εκδήλωσης και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης να χορέψουν και να χαρούν την 7η συνεχόμενη χρονιά του Κλήδονα.
                                    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ