http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παράταση μέχρι την Παρασκευή για τον κωδικό του μηχανογραφικού


Παράταση ως την Παρασκευή 29 του μήνα δίνει το υπουργείο Παιδείας για όσους υποψηφίους δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό με τον οποίο θα συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους. Η παράταση αυτή είναι τελική, καθώς μετά την Παρασκευή 29-6-2012 τα Λύκεια κλείνουν λόγω λήξης του σχολικού έτους.
Το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ανακοινώσει ότι ως και τις 5-7-2012 όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Όπως είναι γνωστό, για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου απαιτείται ο 8ψήφιος κωδικός εξετάσεων και ο προσωπικός κωδικός ασφάλειας που δημιούργησαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι στο Λύκειό τους.
Επειδή όμως, κάποιοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον προσωπικό τους κωδικό, μπορούν μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2012 να απευθυνθούν στο ίδιο Λύκειό για να αποκτήσουν (νέο) προσωπικό κωδικό ασφάλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ